Receptorul de digi e prastie si pe soft... daca ai schimbat tunerul e bine (ce tuner i-ai pus ?) dar nu suficient deoarece softul e praf - scaneaza mai multi sateliti si o sa vezi cum iti dispar din senin canale din lista pe unii sateliti fara sa stergi tu nimic ori iti schimba ordinea in lista de le cauti o ora
Ai cumva LNB Inverto Black Ultra, Invacom ori SMW ?
Daca nu, achizitioneaza macar un Inverto Ultra Black ca e mai ieftin (vreo 50 LEI) si o sa vezi diferenta la semnal fata de pocnitorile de 15-20 lei
La primavara, pune un pilon cat mai solid (elimina complet sarmele) intr-un loc mai accesibil ca sa nu mai fi nevoit sa lovesti/impingi antena cu diverse prelungitoare... daca gasesc poza, iti arat o antena similara facuta aproape sandwich/scoica din cauza unui vand puternic deci se poate indoi/deforma (chiar si cu mana, daca tragi de ea cand faci reglajul). Am instalat cel putin 200 de antene 75cm Portugalia si stiu cat sunt de sensibile... la cateva din ele a cazut zapada direct pe brat si l-a rupt din ''radacina de plastic'' (asta se intampola cand ai componente de plastic)
Presupusul vine de regula atunci cand lipseste practica... eu iti spun ce se intampla sau se poate intampla din practica
Iti dau sfaturi neinteresat... am si uitat ca ne-am contrat pe un alt forum
In final, iti spun welcome in clubul tv satelit si treci la lucruri serioase, nu improvizatii si scule de 2 lei.
Daca vrei sa te limitezi doar la Turksat/Hotbird si inca 4-5 sateliti, atunci poti sa tii si sculele actuale... daca vrei mai mult, baga pentru start 150 de euro si iti faci cat de cat un sistem ok, motorizat, cu antena de 1.1-1.2M, receptor DVB-S/DVB-S2 si LNB Inverto Black Ultra

Reply With Quote