Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 12 of 12

Thread: Anti sharing, anti torrent , anti upload..

Standard RSP member djczefre's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Anti sharing, anti torrent , anti upload..

Am citit in alte parte ca in Polonia deja au dat drumul la Akta si Sopa , ce sacnaeaza toate retelele si serwerele. Si unde gaseste file-uri care sunt illegal depozitate , shareuite , ii depisteaza si sterge siteul ....etc.
    Deja in polonia au disparut multe site-uri , varez , torrent , intre ele si http://upload.sat-elita.net.pl/ de unde am tot dat jos imageuriile pt receptoarele sh4.. Mai multe cititi aici http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=8316
    Oare la noi cand o sa apare asemnea de miscari? Si oare o sa ne afecteze si pe noi cei cre suntem cu hobby asta.?

RSP Enigma Team
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu stiu eu poloneza, dar la http://upload.sat-elita.net.pl/ zice clar in banner "No to Acta", din cate vad eu cred ca e parte a protestului impotriva ACTA, SOPA si PIPA, protest la care au luat parte mii de site-uri, inclusiv Wikipedia si Google:

http://en.wikipedia.org/wiki/Protests_against_SOPA_and_PIPA

SOPA, PIPA sunt propuneri legislative in SUA. ACTA e un acord comercial controversat, teoretic anti-piraterie, dar cu multe implicatii negative pentru consumatori. Nici unul dintre acestea nu este, din cate stiu ei, un sitem care "scaneaza toate retelele si serverele".

Chiar, cautand mai multe informatii am vazut ca pana la urma EU chiar vrea sa semneze ACTA:
    http://www.out-law.com/en/articles/2011/december/council-of-ministers-backs-eu-signing-of-acta/
    http://politics.slashdot.org/story/12/01/20/0259218/eu-to-sign-acta-later-this-month

Asta e nasol. Inca nu am vazut forma finala a documentului, ca negocierile au fost secrete, dar de bine sigur nu este.

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ce ai postat este o scrisoare impotriva acta.
    Foarte amuzant cuvantul PIPA, care pentru polonezi are o anumita semnificatie feminina

Mentioned
    0 Post(s)

Polonezii au si iesit in strada impotriva akta. De-am fi si noi asa.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

nasol,nasol!!!

Duster
    Guest

Citat din Wiki
    "Controlul frontalier

Articolele din ziare indică faptul că acordul propus ar da dreptul autorităților care răspund de securitatea aeroporturilor și a frontierelor internaționale să facă cercetări din oficiu ale laptopurilor, playerelor MP3 și telefoanelor mobile pentru a descoperi conținut multimedia piratat. Călătorii ar primi o amendă și li s-ar confisca sau distruge aparatele."

Deci adio IGO pe telefoane Smartphone si laptop cu windows piratat !
    Asta asa trebe ... altfel nu se poate

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

asta deja e isterie sa nu zic altceva

ce bine ar fi daca tot asa s ar vana si coruptia,mafia etc

uite de aia nu isi poate lua omu o masina,casa sau sa aibe de toate pe masa.....da ati ghicit de la piraterie ni se trage

nu zic nu ca si asta e o infractiune dar totusi sa faci atata circ e deplasat
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Din ce am aflat in ultimele zile, in germania se inspecteaza deja coletele primite din afara (mai ales china) si se confisca orice clona. Problema e ca se sesizeaza si alte autoritati. Nu are legatura cu legile invocate mai sus, sunt destule legi care incrimineaza deja ...
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Bust3D View Post
    Citat din Wiki
    "Controlul frontalier

Articolele din ziare indică faptul că acordul propus ar da dreptul autorităților care răspund de securitatea aeroporturilor și a frontierelor internaționale să facă cercetări din oficiu ale laptopurilor, playerelor MP3 și telefoanelor mobile pentru a descoperi conținut multimedia piratat. Călătorii ar primi o amendă și li s-ar confisca sau distruge aparatele."

Asta asa trebe ... altfel nu se poate
    Sa inteleg ca trebuie sa umblu peste tot prin lume cu facturile de la Beatport.com, etc ?!?

"Paranoia e maree, paranoia e maree..." (Cheloo)
    Last edited by val2032; 26-01-12 at 13:16.
    There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.

Duster
    Guest

pey va trebui sa faca softuri de scanare cu o baza de date cu toate licentele de la diferite softuri ... si copyright audio video cum o sa-l proceseze nu stiu...
    vedem ce o sa ieasa

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Cam greu de realizat. Chiar si cu controalele actuale perioada se pierde mult la controale. Astfel va fi nevoie de personal si echipament in plus. Dupa asta vor apare probleme cu "dreptul la intimitate" si ce vor scana acele aparate pe Laptopurile pasagerilor. Ce va fi cu pozele, filmele care sunt persoanale, cat si unde vor fi stocate datele.
    Personal, nu cred ca se va ajunge prea repede la aceasta procedura.
    muta sobolanu` de aici

Mentioned
    0 Post(s)