Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Se poate? Vizionare canale 3D pe televizoare LCD non 3D

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Se poate? Vizionare canale 3D pe televizoare LCD non 3D

Buna ziua,

Exista vreun plugin pentru Dreambox 800 SE ce poate fii folosit pentru a face posibila vizionarea canalelor 3D pe televizoare LCD ,full HD,non 3D, cu ajutorul ochelarilor speciali?Pe televizorul meu,canalele 3D se vad acum cu 2 imagini alaturate,una langa cealalta.Stiu ca ele ar trebui suprapuse cumva,astfel incat cu ajutorul ochelarilor speciali,sa ai efectul de adancime specific 3D.Ceva similar am auzit ca exista in DVB Viewer(un shader).Dar nu am cunostinta ca pentru Dreambox sa existe un plugin care sa faca acelasi lucru.Sau poate exista niste ochelari speciali 3D,care sa suprapuna cele 2 imagini alaturate de pe ecranul televizorului?

Multumesc,

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Nu poti sa vezi de oare ce televizorul tau nu e compatibil 3D
    ..::EGAMI TEAM::..

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am intrebat un prieten,care nu are Dreambox,dar care cu ajutorul lui DVB Viewer si al unui filtru din acest program,a putut sa vizioneze canalele 3D pe un televizor LCD similar(non 3D) cu ajutorul ochelarilor special Red-Cyan.Nu vreau sa contrazic pe nimeni,dar asta sa fie raspunsul final la posibilitatea vizionarii acestor canale?Eu din cate inteleg,daca acest lucru este posibil cu ajutorul lui DVB Viewer,nu pare a fii o problema de televizor.

Multumesc,

灌水 expression's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pe PC exista pluginuri ptr playere care fac conversia de la formatul 3D din televiziune (ptr ochelari polarizati) la format anagliph red-cyan sau pe acolo. Dar cred ca procesorul dreamboxului nu va face fata unei asemenea procesari, chiar de ar exista un plugin.
    The quieter you become, the more you are able to hear...

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nu conteaza man tv.......cat mai mare sa ai efect bun.....cat despre tv urile ce scrie 3D pe ele sa fim seriosi sant valabile doar cele care redau 3D fara ochelari dar nu mai zic de pret

uita te linistit la ce canal 3D vrei sau orice film de pe mediaplayer sau pc...tot ce conteaza e sa ai ochelarii potriviti

la tv ce conteaza sant caracteristicile lui tehnice ptr a avea un efect cat mai bun

si acele doau imagini paralele tot cu ochelari le suprapui
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ok laleauaneagra,asa ma gandeam si eu......dar atunci care sant acele tipuri de ochelari cu care pot suprapune cele 2 imagini alaturate ale TV-ului?Ca am tot cautat cu goagle si deja sant naucit cate tipuri de ochelari 3D exista.

Standard RSP member jarhead's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    nu conteaza man tv.......cat mai mare sa ai efect bun.....cat despre tv urile ce scrie 3D pe ele sa fim seriosi sant valabile doar cele care redau 3D fara ochelari dar nu mai zic de pret

uita te linistit la ce canal 3D vrei sau orice film de pe mediaplayer sau pc...tot ce conteaza e sa ai ochelarii potriviti

la tv ce conteaza sant caracteristicile lui tehnice ptr a avea un efect cat mai bun

si acele doau imagini paralele tot cu ochelari le suprapui
    Hai ca te contrazic "laleauaneagra", eu am tv in 3d de 47 de la lg si imaginea care zice colegul se poate vedea dar la mine tv imi face conversia din cele doua imagini in una singura si se vede foarte bine in 3d,deci ca sa vezi in 3d iti mai trebuie si tv bun...... apropo sunt cu ochelari de cinema......
    iar cei care zici fara ochelari dupa 30 minute de vizionare te ia durerea de cap........ PROBAT PE TV LG47, film AVATAR 3D, dupa HDD EXTERN
    "SEMNATURA MEA"

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Rezolvarea ceea mai simpla ( nu si ieftina ) este cumpararea unui LED din familia xxD6500 , care este si 3D si are si tuner dvb-s/s2
    Astfel impaci si capra si varza , insa pe langa acesta mai ai nevoie si de cam..........( a se cauta pe net info necesare ) , prieteni stiu de ce