Bun ! Canale noi in locul celor retrase, veste buna nu? Sper sa nu bage tampenii gen life style. Ma astept la niste canale serioase de filme. Macar din acelas rang.
Trebuia sa iti ceri banii inapoi pe perioada lipsa, pana cand apar "inlocuitorii".
Bun ! Canale noi in locul celor retrase, veste buna nu? Sper sa nu bage tampenii gen life style. Ma astept la niste canale serioase de filme. Macar din acelas rang.
Cica va baga pe gat din alea indiene gen "BOULIUD"...
De unde sti ? Daca e asa, sa si le bage-n... cursu euro.
In mod normal trebuie sa-ti dea banii inapoi. Tu ai incheiat cu ei un contract pe un anumit serviciu. Treci peste comoditate, fa un drup pana la opc si ai sa vezi ce frumos se rezolva problema. In topul nesimtirii primul loc in ocupa Romtelecom, ii urmeaza cei de la RCS.
Daca as face iar reclamatie, ar fi a 2-a in 2 luni. Ii mai las si pe altii sa faca. Si asa m-am luptat prea mult cu ei, sunt satul de Romtelecom. Daca stiam ca sunt asa de neseriosi nu m-as fi abonat indiferent de oferta. Cat despre OPC, nici prima reclamatie nu mi-a placut cum a fost rezolvata.
Nu stiu cum ma lovesc numai pe mine ghinioanele astea dar de azi de la 12 a picat semnalul pe ambele receptoare ( unu HD, unu standard). Am fost, am intrebat la un vecin si lui ii mergea bine, asa ca am dat fuga acasa si am sunat la 1930. Asa ca mi-au spus ca o sa trimita echipa sa verifice, care desigur ca nu a ajuns pana la ora asta si din nou imi vin dracii pe romtelecom si pe serviciile lor.
Sper ca pana maine sa vina daca vor sa nu ii fac cu ou si cu otet. M-am saturat pana peste cap de ei, deabi astept sa ma dezabonez.
Eu suspectez ca e LNB-ul bulit si deaia nu mai merge ca in rest totul e OK, antena e nemiscata, LNB-ul la fel, STB-urile spun ca n-au semnal... deci ?
Deci au trecut cam 5 zile de la sesizare, deci mai bine de 72 ore. Conform contractului, pot sa il reziliez fara probleme ! Sa scap de ei ?![]()
Ce mai stai ? Profita de ocazie ...
Si ce fac ? Mai astept iar o saptamana sa vina altii sa-mi instaleze Digi sau mai stiu eu ? N-am optiuni ca as fii scapat as fi reziliat...
Cum adica astepti?
Reziliezi (fara drept de apel) la RTC si ceri nr de inregistrare, te duci la DIGI (unul mai mare) iei aparatul si te duci acasa, pui receiverul, doar ai cablaj in casa, muti antena si gata.
Cine sa mai vina? Sa iti intre in casa cu bocanci murdari?
Pana la urma s-a elucidat misterul! In teste la Dolce sunt cele trei canale Bollywood!!!)))))
unde le vezi? cipy
LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offse1.10,hh,4xdolceHD
Sunt niste poze pe un alt forum...unde se vede clar..![]()
Din nefericire pentru abonatii Dolce am avut dreptate ca o sa aveti in locul pachetului Cinestar , pachetul indian Bouliud...