Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  3
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 14 of 14

Thread: Taxa Auto 2012

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Tot stau sa ma intreb cum se poate sa se ceara o taxa si sa se aplice o lege retroactiv,daca la acea data nu era in vigoare.Azi-maine o sa ne ceara taxa pe nastere si sa o platim retroactiv dupa vremea lui Decebal...
    Ar trebui odata sa terminam noi cu ei,daca ei nu vor sa termine.Aceasta taxa e clar e taxa pe prostie,taxa pe pouare e cuprinsa in pretul benzinei,o platesti de cate ori alimentezi.Au schimbat denumirea ei de vreo 5 ori,daca tin bine minte,scopul e acelasi,sa ia banii.Sunt atat de cretini ca eu numai stiu cum sa-i numesc.Cum mama lui ala mic cu coarne,sa ceri pe o masina de sa zicem 1500 EUR cam dublu sau tripul?!Daca omul nu are bani sa-si ia masina noua,isi ia ce poate,daca avea bani sa-si ia masina noua sigur nu-si lua masina veche sa plateasca o caruta de bani pe taxele aberante,e la mintea cocosului,insa guvernul asta nu are minte nici cat o gaina si aia beata si impaiata.
    Chair numai stiu ce sa zic?!E aberant.TOTI care cumpara si vand masini ar trebui sa-i dea in judecata iar instanlele sa dea sentinta cu aplicare imediata si nu cu plata cand li se ridica lor,asta daca li se mai ridica.
    Respect!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by shadowman View Post
    Tot stau sa ma intreb cum se poate sa se ceara o taxa si sa se aplice o lege retroactiv,daca la acea data nu era in vigoare.Azi-maine o sa ne ceara taxa pe nastere si sa o platim retroactiv dupa vremea lui Decebal...
    Ar trebui odata sa terminam noi cu ei,daca ei nu vor sa termine.Aceasta taxa e clar e taxa pe prostie,taxa pe pouare e cuprinsa in pretul benzinei,o platesti de cate ori alimentezi.Au schimbat denumirea ei de vreo 5 ori,daca tin bine minte,scopul e acelasi,sa ia banii.Sunt atat de cretini ca eu numai stiu cum sa-i numesc.Cum mama lui ala mic cu coarne,sa ceri pe o masina de sa zicem 1500 EUR cam dublu sau tripul?!Daca omul nu are bani sa-si ia masina noua,isi ia ce poate,daca avea bani sa-si ia masina noua sigur nu-si lua masina veche sa plateasca o caruta de bani pe taxele aberante,e la mintea cocosului,insa guvernul asta nu are minte nici cat o gaina si aia beata si impaiata.
    Chair numai stiu ce sa zic?!E aberant.TOTI care cumpara si vand masini ar trebui sa-i dea in judecata iar instanlele sa dea sentinta cu aplicare imediata si nu cu plata cand li se ridica lor,asta daca li se mai ridica.
    Daca in instanta stii sa iti expui cazul si mai ai si legi plus dovezi scrise sigur dovedesti doua chestii pe care le-a spus si tu mai sus:
    -odata ce ai castigat intr-o speta in trecut nu ti se mai poate imputa ceva din cauza schimbarii unor legi
    -statul nu iti poate percepe o taxa mai mare decat valoarea masinii
    Altfel e drept ca trebuie sa incerc si varianta mai simpla,inca taxa nu e returnata.
    :

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Gata,deja s-a schimbat un pic modificarea,se amana 1 an taxarea la prima revanzare.
    Tara lui Papura Voda,astia tremura de nu mai stiu de ei.
    :

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

E o propunere.

Standard RSP member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Retur banii de taxa

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Gata,deja s-a schimbat un pic modificarea,se amana 1 an taxarea la prima revanzare.
    Tara lui Papura Voda,astia tremura de nu mai stiu de ei.
    Deja am un coleg care a luat banii inapoi 3600ron + 600 ron dobanzi si penalitati, eu astept sa termin recursul si sa ai jupoi si eu.

---------- Post added at 10:40 ---------- Previous post was at 10:35 ----------

Quote Originally Posted by MARIUSEON View Post
    Eu am castigat la ambele masini, acum astept recursul, acum 2 zile am si vandut una din masini, asa ca pana se termina recursul omul o inmatriculeaza normal si daca ai vine dupa castiga ca retroactiv nu se aplica nimic ..., totule sa stie advocatul ce face si sa intocmeasca actele temeinic.
    Cumparatorul a inscris masina normal, nu au mai cerut de la finante ca sa vada daca s-au returnat sau banii, deci e momentul in acest an sa scapati de ele daca vreti sa vandeti acum e momentul, tot ce e din 2007 pana la zi se poate recupera integral + dobanzi + penalitati pana la plata integrala a sumelor.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Mersi,rezolv si eu cand se face cald ca sa fie "vanduta" catre mine,apoi fac ce vreau mai tarziu.Recursul nici nu mai stiu cand va fi dar nu vad cum putem sa pierdem.
    :

Standard RSP member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Gata si recursul, astept banii in cont.

Gata si recursul, astept banii in cont. Acum astept cam 3 saptamani sa restituie sumele integrale la ambele masini, apoi dupa cam 10 zile vor depune si diferenta din dobanzile si penalitatile castigate, asa ca se ca castiga, acu o sa vand si a 2a masina si iau alta mai noua, pt. care o sa ai dau iara in judecata sa recuperez si taxa asta.
    Last edited by delta2k2; 11-03-12 at 18:15. Reason: Regula 12 : Quote inutil