Originally Posted by
shadowman
Tot stau sa ma intreb cum se poate sa se ceara o taxa si sa se aplice o lege retroactiv,daca la acea data nu era in vigoare.Azi-maine o sa ne ceara taxa pe nastere si sa o platim retroactiv dupa vremea lui Decebal...
Ar trebui odata sa terminam noi cu ei,daca ei nu vor sa termine.Aceasta taxa e clar e taxa pe prostie,taxa pe pouare e cuprinsa in pretul benzinei,o platesti de cate ori alimentezi.Au schimbat denumirea ei de vreo 5 ori,daca tin bine minte,scopul e acelasi,sa ia banii.Sunt atat de cretini ca eu numai stiu cum sa-i numesc.Cum mama lui ala mic cu coarne,sa ceri pe o masina de sa zicem 1500 EUR cam dublu sau tripul?!Daca omul nu are bani sa-si ia masina noua,isi ia ce poate,daca avea bani sa-si ia masina noua sigur nu-si lua masina veche sa plateasca o caruta de bani pe taxele aberante,e la mintea cocosului,insa guvernul asta nu are minte nici cat o gaina si aia beata si impaiata.
Chair numai stiu ce sa zic?!E aberant.TOTI care cumpara si vand masini ar trebui sa-i dea in judecata iar instanlele sa dea sentinta cu aplicare imediata si nu cu plata cand li se ridica lor,asta daca li se mai ridica.