Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 64

Thread: Este sau nu in pericol sistemul de urgenta public ?

Standard RSP member runcanioan's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

De furat se fura din spitale de la cel mai mic pana la director, a nascut sotia si ma trimis acasa dupa ceai ca nu aveau in spital, pana aici sa ajuns sa nu mai zic de alte lipsuri doar de CEAI... ar trebuii data o lege , daca ai gresit , ai furat , nu ti-ai facut datoria.. te-am dat afara fara sa mai ai drept la pensie. Cand ii vad pe spagarii de militieni , stau si-ti dau alcoltestu si ei sunt mahmuri.... te-am prins militianule ca ai gresit afara si adio pensie... sa vad atunci cine mai are tupeu sa greseasca.. numa la noi ii plimba de la ana la caiafa pana ii pierde pe drum...

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Un aurolac real, nu fac pe nimeni aurolac. Comparatia se refera doar la credibilitate. Ai incredere sa te insotesti cu vreunu?
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    ...............
    Am zis ca nu mai intervin..........
    Ai dreptate, am sa fac si eu la fel. Scuze daca v-am agitat putin, dar pana la urma, nu asta e rolul unui forum (sa dezbatem dupa felul in care ne pricepem si noi ? ) ?

Sanatate tuturor !

---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:15 ----------

Quote Originally Posted by lao View Post
    Un aurolac real, nu fac pe nimeni aurolac. Comparatia se refera doar la credibilitate. Ai incredere sa te insotesti cu vreunu?
    Prietene stii ca am inteles ideea, doar ma deranjeaza cateodata cand vad ca foarte usor se pun niste cuvinte una langa alta, care pot da in alte directii.

Standard RSP member runcanioan's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cred ca inafara de a face un concurent serviciului SMURD noua lege a sanatatii ar fii fosta aceeasi Marie cu alta palarie
    basescule iti doresc sa ai in curte trei masini : salvare, militia si pompieri

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by stargate View Post
    Va dati seama ca daca Arafat era roman isi lua jucariile , pleca , si isi baga pixu'n ea de tara si in ei de politicieni de rahat .... dar el este alta natie are alta mentalitate si prefera sa se lupte pentru o ideie si pentru binele sistemului de urgenta .
    He he
    Are el un interes , nu pleaca asa usor
    Odata ce ai prins gustul nu se lasa asa usor
    Unde sa plece ? in alta tara nu il baga nimeni in seamä

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Pot face ce vor, pana cand e vorba de bani la mijloc, in Romania, pacientul nu va fi niciodata prioritar.
    In strainatate bine ca sunt 101 fundatii care nu se bat intre ei, totul este intr-o armonie, ajunge la tine ambulanta in timp si ajungi la spital in timp.
    Azi maine cand se suna la ambulanta se va cere oferta de pret pentru deplasare, dupa care consulti si alti ofertanti.
    muta sobolanu` de aici

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by daradici View Post
    Preferi sa fi in ambulanta al carui sofer, in loc sa zboare cu tine la spital, sa opreasca la fiecare grupare mai mica de oameni si sa intrebe de pretul porcilor ?
    Unde sa intämplat asta ?
    Bucuresti ? Timisoara ?

Standard RSP member malefycu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by daradici View Post

Preferi sa fi in ambulanta al carui sofer, in loc sa zboare cu tine la spital, sa opreasca la fiecare grupare mai mica de oameni si sa intrebe de pretul porcilor ? Sau intr-una in care ajungi in timp util la spital ?
    Eu cred ca nu vorbim de acelasi lucru.... una este AMBULANTA si altceva este SMURD
    Tot scandalul iscat a fost pe tema SMURDU-lui si nu a ambulantei de cacao, ca si pana acum exista ambulante private la care platesti serviciul prestat, problema era de bani publici care vroiau sa-i imarta si cu privatii care nu este un lucru tocmai corect, daca ascultai dezbaterea Arafat vs Duta nu mai comentai acum ca ambulanta oprea sa cumpere cartofi.
    VU+Duo,DREAMBOX 500s,offset 0.90m,NAS Airlive 1Tb

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru cei de la SMURD tot respectul, nu se injosesc asa ca cei de la ambulantele din spitalele platite de la buget.

Nu tin si ei (servicile de ambulanta a spitalelor) de sistemul public de urgenta ??

Standard RSP member malefycu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ba da tocmai acest lucru a iscat aceste probleme, daca ar lasa serviciul de urgente in seama MAI-ului(mai exact pompirii ca de ei este vorba) cu buget si din partea ministerului sanatati atunci proiectul la care se chinuie Arafat de atatia ani ar fi OK
    Sunt n'spe tari care au un asemenea sistem si functioneaza impecabil, daca ar privatiza acest lucru in cel mult 2-3 ani una firma ar detine monopolul si ar merge in pierdere pina la atingerea acestui scop ptr a cere cat vor ei pe urma.
    Totul se va rezuma la profit si nu la salvarea de vieti omenesti.
    VU+Duo,DREAMBOX 500s,offset 0.90m,NAS Airlive 1Tb

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

La Mures, cand a inceput Arafat, SMURDul a fost pe langa ambulanta. Lumea cand suna pentru salvare, cerea special trupa lui Arafat. Cand cei de la ambulanta au observat ca ei nu prea mai sunt solicitati si scadeau in popularitate, dupa preluarea apelului de urgenta trimiteau trupa lui Arafat la o adresa fictiva iar ambulanta pleca la caz. Dupa cateva astfel de cazuri (tzepe) SMURDul a decis sa se desparta de servicul de ambulanta si a trecut la pompieri.

In Mures in primii ani SMURD avea ambulante de tip American, imense si robuste. Asta pentru ca nu era cultura printre soferi si li se rupea de sirene si salvari. La 3-4 luni schimbau "monster truck-ul" pentru ca era distrus.
    muta sobolanu` de aici

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Hahaha

Update!!!La sedinta(DE URGENTA) de azi a PDL, s-a stabilit persoana care va conduce noua comisie de lucru si de elaborare a noii legi a sanatatii! Persoana se numeste ELENA UDREA.!!Halal! O alta elena academician si policalificata!

Standard RSP member delsat's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Revoluţie de stat versus revoluţie privată - LIVE TEXT de la Cotroceni

Intrerupem transmisia directă obișnuită a site-ului nostru pentru a trasmite live de la Palatul Cotroceni. Avem legătura!
    Se scandează: Ați mințiti poporul cu reformatoru'!
    Președintele Băsescu, in biroul său de la Cotroceni, ii spune consilierului Valeriu Turcan că mitingurile au nevoie de reformă. Că sistemul de manifestație actual este corupt. De ce, zice președintele, să nu aibă voie să dea in manifestanți și firme de pază particulare? De ce să se apeleze doar la jandarmi?
    In faţa palatului Cotroceni se află, după cum urmează: 1000 de oameni conform Jandarmeriei, cateva mii conform trustului Intact, 600 conform Realitatea TV, 2.000 conform Hotnews, nimeni conform Evenimentului Zilei. Traian Băsescu nu crede ce scrie in EvZ, deci nu iese.
    După ce i-a ordonat premierului să retragă Legea Sănătății, Traian Băsescu ii cere acum să retragă și manifestanții din fața Palatului Cotroceni.
    Băsescu: "Să se retragă, da. Adică să se tragă din nou!"
    Manifestanții strigă: "Jos Băsescu!" E, totuși, prea devreme. Abia pe la 2, 2.30 incepe să se clatine.
    Băsescu incepe să se agite: "Băi, Turcane, ați colectat azi ciuhodarurile de la privați?"
    De cind s-a tratat in Austria, la AKH, Traian Băsescu și-a căpătat porecla de "Tratatul de la Viena".
    După Brașov, Cluj, Timișoara, Targu-Mureș, Constanța, vrea să se ridice și Vasluiul. Doar că acolo nu s-au mai aprins luminile de cind au fost stinse ieri seară, la ora 9.

Mulțimea infierbantată urlă: "Să fie judecat intr-un sistem privat!"

Se scandează din nou "Ieși afară, javră ordinară!" Mai multe potăi comunitare din cartier o taie la fugă printre blocuri.

Cit timp nu vin pompierii de la SMURD să protesteze, Băsescu se simte bine. Dar numai cind se gindește la oamenii ăia care lucrează cu apa zi de zi il apucă amețeala.

Unul dintre manifestanți, care pare a avea loc de muncă, strigă cam izolat: "Jos cu dictatorul, eu sunt plătitorul!"
    Fiind pregătite doar pentru manevre interne, trupele de jandarmi au pe țeavă doar cartușe de Kent.

Elena Udrea este anunțată de președinte că va prelua și funcția de consilier onorific la Ministerul Sănătății.
    Intr-un acces pedagogic, preşedintele ii recomandă şefului jandarmilor care păzesc Cotroceniul o intervenție care să-i facă pe manifestanţi să ia contact direct cu sistemul de urgenţă din Romania.
    Poarta Palatului Cotroceni se deschide puțin și iese o pungă cu cateva sticle goale, niște bani și un bilet: "Manifestați cat vreți, incă mai e democrație! Dar luați și voi ce ne trebuie de la tanti Mioara, de la Non-Stop, că mai avem de lucru."
    Manifestanții dau banii inapoi: "Dacă ne permitem să plătim asigurări la stat, ne permite și să-ți dăm de băut!"

Mulți manifestanți au steaguri tricolore cu gaură in mijloc. Ce inseamnă să nu dai chiar toate vechiturile la săraci!
    Din elicopter, Gheorghe Flutur privește la oamenii adunați și-și imaginează cam ce ar scrie cu ei pe dealurile de lingă Rahova, Gherla și Doftana.
    Traian Băsescu incearcă să sune la mai multe televiziuni in același timp, pentru a spune ce crede despre manifestanți. Cu excepția Taraf TV, nu-i răspunde nimeni. Ba chiar și la Taraf este invitat să dea SMS, cu 2 euro pe minut.
    Doctorul Ciuhodaru, trecut intre timp la UDMR, a ajuns la manifestație imbrăcat intr-un steag tricolor. "Cine vrea să fie in echipa mea, acum e momentul! Maine nu știu ce se intamplă!"
    Atit de mulți oameni din Antena3 sint plecați la manifestație incit a fost chemat in studiou Valentin Stan.
    Manifestanții sint rugați să strige mai rar, chiar să silabisească, pentru că Eba nu ințelege nimic.
    Sebastian Lăzăroiu are un moment de mare curaj: "Șefu', dacă nu m-ai ascultat, acum te-ai cam umplut, să mă scuzi, de căcat. Da' nu pune la suflet, că imi chem bloggerii și te curățăm cat ai bate din palme!".

Disperat, Traian Băsescu mizează pe sentimentul naționalist: "Romania mare, vechile pahare!".
    Mircea Marian trimite la Cotroceni o telegramă de susținere din partea colectivului TVR Info: "Vă puteți bizui pe limbile noastre!".
    In sfarșit, Traian Băsescu a reușit să găsească o televiziune liberă pentru a-și manifesta indignarea. Telespectatorii Bebe TV sunt stupefiați și-și umplu instant pamperșii.
    Roberta Anastase ar vrea să iasă in față la Cotroceni ca să vadă ciți manifesanți sint, dar toți insistă pe lingă ea să nu o facă.
    Traian Băsescu revine tulburat de la fereastra care dă spre manifestație: "Gata, scoateți flota in stradă, nu mai suport! Poate vă aud că ați vandut-o, corupților, că vă ia mama dracu'!"
    Vasile Blaga a fost trezit de un chelner: "Plătiți acum, ca președinte al Senatului, sau mai așteptăm să plece dictatoru', să ne dați bacșișul de președinte?"
    Președintele a convocat CSAȚ. Știind că-i revelionul pe vechi, fiecare a venit cu ce-i era la indemană: Maior cu o salată beouf, Oprea cu băutura, Ingaș cu niște penște branconat, Ialomițianu cu Blejnar și Ungureanu cu un vrancean.

Manifestanții sint rugați de polițiști să strige mai incet după ce un bucureștean din zonă a sunat la numărul 112, s-a recomandat ca lider liberal, și a reclamat că nu poate să doarmă din cauza unor nebuni care nu au terminat cu Revelionul.
    Mai mulți hipsteri se indreaptă spre palatul Cotroceni, pentru o sesiune de warm-up inainte de a merge in club. Ideea e cu atat mai potrivită cu cat jandarmii erau pregătiți să dea cu gaze halucinogene.
    Printre manifestanți a apărut și Andreea Pora: "Am sperat că scoate armata, mai ales militarii ăia tineri din gardă, mai stătuți..."
    Emil Boc plange mărunt intr-un colț al sălii de ședință. Cand a venit la Cotroceni a reușit cu greu să se strecoare printre manifestanți, luand palme după ceafă. Atatea "Da, șefu, să trăiți, șefu!" n-a zis in nici o ședință de guvern de pană acum.
    Anca Boagiu, luată de val, incepe să se laude către mulțime: "Ieșiți in stradă/ Că e asfaltată!". Băsescu vrea să o pocnească, dar o apără un bărbat curajos, din sistemul privat.
    Printre manifestanți, in primele rinduri, iși face apariția un copil. Băsescu iși zice: "Hm, ce tertip, să mă scoată din Palat! Nu o să pun botul. Pot să mă abțin. Oricum, la cit de antipatic e, o să-l plesnească altcineva."
    Valeriu Turcan apare in sală, foarte speriat:
    - S-a impușcat șefu', s-a impușcat șefu'!
    Lăzăroiu intreabă, calm:
    - Cu cat?
    - Două sticle!
    - Nu-i grav. In zece minute e pe picioare!
    Doi pensionari se tot imping in jandarmi. La un moment dat unul ii spune celuilalt: "Hai, mă, să mergem, că am adunat cam un milion!"
    Celula prezidențială de criză face socotelile: "Cu cat a mai lăsat șefu' in pivniță nu putem să-i imbătăm pe ăștia. Puștile le-am vandut ieri. Avioane nu avem. Armata e in Afganistan. Pora și Cărtărescu au trădat. Ia dați, mă, pe B1, că acolo nu e revoluție..."
    Reporterii Caţavencii din AFI Cotroceni raportează că situaţia e liniştită, nu s-a aruncat nimeni incă in fintină, iar la H&M sunt reduceri de pină la 60%.

Va urma

Au consemnat pentru voi: Mihai Radu, Dan Darie,
    Radu C. Crahmaliuc, Patrick André de Hillerin şi Mihaela Pană.

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Unde e butonul THANKS !

E cel mai tare comentariu din cate am citit in ultimele zile, din pacate e asa de aproape de adevar !

RESPECTE !

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Un articol interesant despre asigurarile din Europa .

Articol
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast