Results 1 to 12 of 12

Thread: Blocare user ilegal?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member mariussat's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Post Blocare user ilegal?

Salut,am o problema cu un user necunoscut care se conecteza la serverul meu,la cccam info clienti nu imi apare dyndns si imi arata doar ip-u si cccam 2.1.3 tipul de cccam care-l foloseste.Mentionez ca liniile F sunt securizate cu dyndns-u si { }.Daca a intilnit cineva asemenea problema si ma poate ajuta ai multumesc anticipat.

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ai dat la cineva o liniutä de test si acum l-ai taiat
    El nu sia sters C - ul tau si acum incearca sa se conecteze
    Sau are de la altcineva adresa ta de Dyndns adica linia ta C
    daca iti amintesti pe cine ai taiat in ultima vreme , bagal inapoi si seteaza 0 carduri si 0 hopuri
    Nu ia nimica si se plictiseste el la un moment si se scoate singur

Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up Blocare user ilegal?

Ms,oricum la chestia m-am gindit si eu credeam ca se poate bloca ip direct....
    Last edited by dMd; 09-01-12 at 11:38. Reason: R.12

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

S-a mai discutat http://sateliti.info/showthread.php?...m-illegal-user ,poate fi situatia de mai sus sau unul din peers-ii tai nu are facut update la adresa dyndns,mai ales daca ai securizat linia F.Pune cccam in debug mode si acolo vezi cu ce user incearca sa se coneteze,apoi vezi daca acel user e deja conectat.Daca e online inseamna ca incearca altcineva sa se conecteze cu linia,daca nu cauta-l sa-i spui sa isi faca update la adresa dyndns.Oricum daca nu reuseste sa se conecteze nu e nimic grav,ai timp sa il cauti si sa lamuresti cu el direct ce si cum.

PS: Ori l-ai sters ori nu are facut update.Am gresit mai sus,nu poate fi conectat deja si altul sa incerce sa se conecteze cu aceeasi linie pentru ca atunci mesajul ar fi altul si nu cel de "illegal user".
    Last edited by zmeura; 09-01-12 at 15:18. Reason: Corectie.
    :

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mariussat View Post
    Ms,oricum la chestia m-am gindit si eu credeam ca se poate bloca ip direct....
    Depinde de ce router ai
    Se poate bloca direct din router

Mentioned
    0 Post(s)

Post Blocare user ilegal?

Multumesc pentru raspunsuri, eu am Edimax ADSl2 AR-7084gA provider internet Romtelecom, dar nu cred ca se poate bloca ip-ul direct din modelul asta de router.
    Last edited by delta2k2; 10-01-12 at 11:17. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Standard RSP member lorena's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu folosesc pt blocarea illegal users ori routerul ori calc pe care am serverul. Cauta undeva prin meniuri in router la firewall / incoming. Daca nu are ip fix trebuie pusa toata clasa de ip pe care o poate lua individul in zona in care se afla. Atentie sa nu blochezi si pe altul care se afla in acea zona.
    Si eu am o lista cu vreo 20 de illegal users care de-a lungul anilor m-au tot tinut in configul lor si nu vor nicicum sa-mi stearga linia
    Nu e mare lucru sa ai 2-3 de astia dar cand se aduna mai multi fac trafic degeaba tot incercand sa se conecteze ingreunand cccamul.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

mai poate fi o situatie cand cineva a avut acces la cccam.cfg-ul tau si a adaugat acolo intr-o parte mai putin vizibila tie o line F pentru el , deci cauta atent in cfg-ul tau daca nu exista ceva ce nu ai adaugat tu

de genul F: a a ....sau altfel dar cauta in lateral sau mai joc de unde ai tu linile
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca era asa nu ii dadea illegal user,se conecta respectivul fara nici un mesaj de eroare din partea cccam.Sunt doar doua posibilitati discutate in celalalt topic.De fapt si aici.
    :

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

si la spatiul dintre paranteze trebuie sa fii foarte atent

din teste am observat ca daca nu este spatiul intre parantezale pentru securizare nu securizeaza nimic , deci sa fie spatiu si intre paranteza si dupa { 0:0:2 }

F: user parola 2:0:0 { 0:0:2 } { } { } linia_celui_la_care_dai.dyndns.tv
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"