Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Thread: Dm800 clone - mesaj aleatoriu pentru a intra in standby

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Quote Originally Posted by paulino View Post
    Sa te rezolve cel care ti-a vindut-o..adica Plugaru stimabile...mie imi scriai ca nu ai avut probleme cu clone plugariste iar aici milogesti asistenta...
    curat murdar...
    Plugaru e printre noi si citeste asta. El se lauda ca vinde cele mai bune clone, dar se pare ca nu e asa. Probabil e vreun bug hardware.

Si receptoarele au functia standby, nu se lasa "riciverul" non stop pe ON.

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Sunt la a patra clona deja si am fost multumit de ele. Treaba cu Plugaru este ca nu am stiut de el am cumparat ca un om de buna credinta iar el a incercat sa ma pacaleasca insa nu a reusit. Am avut un ochi foarte ager atunci cand am montat hard diskul pe dream sa pot observa prin acele mici orificii ale tunerului lipesete radiatorul de racire de pe procesor. Evident ca asta e una dintre observatii, am poze pastrate cu tot ce am gasit atunci. Ma opresc aici cu acesta clona nu are rost, am primit banii pe el inapoi cu tot cu transport deci omul a fost sincer nu a oprit un leu, a platit si banii pe care eu ii dadusem pe transport. Omul a fost corect din punctul meu de vedere.

1. Clona nu este de la plugaru iar cel care mi-a vandut asa ceva toata stima, nu am reprosuri.
    2. Pun dreamul in standby pentru ca tunerul nu mai lucreaza si el sta rece, dar cine nu stie si nu l intereseaza sa l tina nonstop aprins.
    3. Am enigma 2 5.10 ca si imagine, pentru cine a intrebat.

Multi dintre voi va intrebati de ce le-am vandut. Am luat exemplul unui autoturism, el capata vechime si cu totii vrem ceva mai nou. Clonele au fost vandute fie la 6 luni de folosinta fie la 10 luni iar cei care le-au cumparat au fost de acord cu pretul fiind mai mic decat una noua. Clonele merg si in ziua de azi prima cred deja a facut 3 ani. Nu incurajez pe nimeni dar fiecare alege ce vrea.
    Last edited by stargate; 25-01-12 at 02:50. Reason: Atentie la limbaj

Standard RSP member paulino's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Nu folosi limbaj vulgar la adresa mea pentru ca nu ma cunosti...faptul ca voi cumparati de pe okazii tot felul de jeguri de DM apoi veniti aici si cereti asistenta tehnica nu este in regula...
    defectele DM aduse cu vaporul si vindute pe okazii sint foarte stranii ca sa nu zic altfel..
    deci aminte la cei care cumpara de pe okazii...
    RAPIDIST PUR SINGE

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Nu este musai ca procesorul sa fie prevazut cu radiator ,la 60-70 grade ,procesorul nu pateste nik ,de la 90-100 grade e motiv de ingrijorare ,asa functioneaza aceste procesoare.

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Prietene adi sony nu ai inteles faza si ma faci sa spun adevarul. Acea clona era reparata avea procesorul de pe tuner incalzit cu aer cald se vedeau urme de lipituri s.a.m.d. si daca dreamul aungea in stare buna nici nu l desfaceam si aflam cine stie cand, dar dreamul era stramb ca si cum ar fi fost presat indiferent de unghiul de privire el nu avea 90 de grade si asa am fost nevoit sa l desfac ca sa l indrept si asa am ajuns sa vad de fapt ce cumparasem. Practic primisem un produs "NOU" cel putin asa parea.

---------- Post added at 14:16 ---------- Previous post was at 14:10 ----------

Quote Originally Posted by paulino View Post
    Nu folosi limbaj vulgar la adresa mea pentru ca nu ma cunosti...faptul ca voi cumparati de pe okazii tot felul de jeguri de DM apoi veniti aici si cereti asistenta tehnica nu este in regula...
    defectele DM aduse cu vaporul si vindute pe okazii sint foarte stranii ca sa nu zic altfel..
    deci aminte la cei care cumpara de pe okazii...
    Faptul ca am folosit un cuvant imi da dreptul sa-mi exprim opinia pe motivul nerespectarii discutiei noaste in privat. Se pare ca si tu te ocupi cu astfel de vanzari. Am spus si o mai spun odata nu am stiut de acel 0leg(de unde am cumparat era un user oarecare). Cand am primit coletul am vazut numele lui.

PS paulino ai fi vrut sa te felicit ca ti-ai expus furia din privat in public??
    Last edited by delta2k2; 25-01-12 at 15:15. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Vă rog să reveniti ontopic. Războiul dintre vanzătorii de clone nu are nici o legătură cu acest forum.
    Lămuriti-vă problemele in privat.

@pitone , ai bunăvointa si citeste regulamentul acestui forum, in special regula 12. Ti-am răspuns cu explicatii in PM
    Last edited by delta2k2; 25-01-12 at 15:28. Reason: Completare

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Am priceput despre ce este vorba si unde am gresit in continuare astept ideile voastre si va rog nu ma mai intrebati nimic in privat de unde il am si de ce il am acolo ca nu veti primi niciun raspuns. Vreau doar raspunsuri legate acest topic.

Page 2 of 2 FirstFirst 12