Sunt la a patra clona deja si am fost multumit de ele. Treaba cu Plugaru este ca nu am stiut de el am cumparat ca un om de buna credinta iar el a incercat sa ma pacaleasca insa nu a reusit. Am avut un ochi foarte ager atunci cand am montat hard diskul pe dream sa pot observa prin acele mici orificii ale tunerului lipesete radiatorul de racire de pe procesor. Evident ca asta e una dintre observatii, am poze pastrate cu tot ce am gasit atunci. Ma opresc aici cu acesta clona nu are rost, am primit banii pe el inapoi cu tot cu transport deci omul a fost sincer nu a oprit un leu, a platit si banii pe care eu ii dadusem pe transport. Omul a fost corect din punctul meu de vedere.
1. Clona nu este de la plugaru iar cel care mi-a vandut asa ceva toata stima, nu am reprosuri.
2. Pun dreamul in standby pentru ca tunerul nu mai lucreaza si el sta rece, dar cine nu stie si nu l intereseaza sa l tina nonstop aprins.
3. Am enigma 2 5.10 ca si imagine, pentru cine a intrebat.
Multi dintre voi va intrebati de ce le-am vandut. Am luat exemplul unui autoturism, el capata vechime si cu totii vrem ceva mai nou. Clonele au fost vandute fie la 6 luni de folosinta fie la 10 luni iar cei care le-au cumparat au fost de acord cu pretul fiind mai mic decat una noua. Clonele merg si in ziua de azi prima cred deja a facut 3 ani. Nu incurajez pe nimeni dar fiecare alege ce vrea.

Reply With Quote