Deci asta gasesti in cccam.cfg, doar asta!
Deci asta gasesti in cccam.cfg, doar asta!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Ia bagati o cautare cu gogu asa
"Frank Albert ANTI_SHARING TEAM"
sa vedeti de toate, si bune si rele
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
lumea vorbeste de cccam3.0 care ar fi o versiune neoficiala
folosirea acestei versiuni ar genera problemele.....
link
Last edited by franta; 08-01-12 at 20:59.
...bine,bine ce-i de facut practic !
RAPIDIST PUR SINGE
Ce sa fie? Sa treci la oscam!!! Asa vor unii care nu fac fata la un emulator mult peste toate, fara buguri si fara probleme. Zvonul cu backdoor-ul a aparut de la versiunea 2.1.4 asa ca ramane...doar un zvon si atat.
Zvon e cand citesti ce au patit altii pe forum. Cand un amic te cheama sa dai un ochi si vezi asta .... te gandesti ca poate nu e zvon.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
"poate" nu e. Ai spus bine.
Problemele aparute in ultimele 12 luni de la aparitia 2.1.4.... incoace se vad mai des in italia unde confirm BACKDOOR WORK 100%
..::EGAMI TEAM::..
Pentru a va verifica porturile intrati aici. E bine sa stiti ce anume e deschis si ce nu. Succes!
Nu cred ca oscam este pregatit sa preia toate serverele CCcam, cel putin nu pe majoritatea receptoarelor.
De exemplu, cccam poate duce fara probleme un server cu 90-100 de linii pe un aparat de tip dm500, insa oscam la asemenea dimensiuni, "omoara" receptorul, indiferent de cat de bine este "finisat"la setari, iar pentru cccam nu asta e limita finala. Nu cred ca oscam in acest moment poate prelua serverele, decat cele mici si medii.
Cei care vor sa testeze limitele oscam pe acest tip de receptoare, o sa ramana dezamagiti de oscam, desi se misca mult mai bine decat unul cccam. Oscam in schimb, poate prezenta viteze mult mai mari, si multe alte optiuni pe care un om care testeaza cccam nici u le poate visa.
Sa completez....nici userii nu prea sint pregatiti de oscam, cel putin marea majoritate...
![]()
Din pacate scanerul acela de porturi nu e bun. Afiseaza rezultate aiurea.
Sorry dar nu cred ca e de incredere.
eu folosesc asta Online Port Scan | Port Scanning | Port Scanner | Port Checker si momentan nu ma dezamagit
referitor la oscam ai perfecta dreptate.....am cred ca 5 luni de teste cu setari personale,deafult si alte birbrizurisi e net superior mai ales peppartea de securitate.......insa precum spuneam cred ca o dau si ei in balari
oscam pe dm500 35 de linii,carti 500...peste deja devine aventura.....ma rog la mine cel putin,up a fost de 3 zile pe urma deja incepe sa se balbaie
Cred ca cineva se distreaza de minune cand vede ce valuri a reusit sa faca.
Pana la urma in tot raul si un bine. Fiecare va incerca sa-si mai inchida portitele de acum incolo.
Chiar ar fi bine sa se deschida un thread despre securitatea aparatelor legate de retea, despre probleme si rezolvarea lor. Sint convins ca sint printre noi persoane care ar putea sa ne invete multe.
Si de ce nu, si despre comenzi de genul:
sau rulat logat ca root:netstat -an | grep 21
netstat -an | grep 23
netstat -an | grep 80
..si altele.netstat -nvl
Last edited by daradici; 09-01-12 at 23:27.