Quote Originally Posted by daradici View Post
Nu cred ca oscam este pregatit sa preia toate serverele CCcam, cel putin nu pe majoritatea receptoarelor.
De exemplu, cccam poate duce fara probleme un server cu 90-100 de linii pe un aparat de tip dm500, insa oscam la asemenea dimensiuni, "omoara" receptorul, indiferent de cat de bine este "finisat"la setari, iar pentru cccam nu asta e limita finala. Nu cred ca oscam in acest moment poate prelua serverele, decat cele mici si medii.

Cei care vor sa testeze limitele oscam pe acest tip de receptoare, o sa ramana dezamagiti de oscam, desi se misca mult mai bine decat unul cccam. Oscam in schimb, poate prezenta viteze mult mai mari, si multe alte optiuni pe care un om care testeaza cccam nici u le poate visa.

Sa completez....nici userii nu prea sint pregatiti de oscam, cel putin marea majoritate...
eu folosesc asta Online Port Scan | Port Scanning | Port Scanner | Port Checker si momentan nu ma dezamagit

referitor la oscam ai perfecta dreptate.....am cred ca 5 luni de teste cu setari personale,deafult si alte birbrizuri si e net superior mai ales peppartea de securitate.......insa precum spuneam cred ca o dau si ei in balari

oscam pe dm500 35 de linii,carti 500...peste deja devine aventura.....ma rog la mine cel putin,up a fost de 3 zile pe urma deja incepe sa se balbaie