Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 72

Thread: CCcam 2.3.0 Backdoor

Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Mentioned
    9 Post(s)

Deci,avand in vedere si luand in cosideratie se constata urmatoarea constatare, constatata din urmatoarele constatari in urma urmatoarelor evaluari,evaluate in etape si constatate cu porturile toate, ca cccam 2.3.0 evaluat cu de toate, cccam ce mai mult poate..... scrie forumurile toate pe toate fetele evoluate...etc
    Deci in scurte cuvinte...e bun sau nu-i bun? Multumesc...am scris pentru a mai descreti un pic fruntile nu ca sa fiu offtopic.Scuze...

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Cred ca cel mai bun pentru scan de porturi este
    Este, dar mie imi trebuie sa specific ip, nu-mi treb sa-mi scaneze pc-ul, eu voiam sa verific boxu' sau alta scula...
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Lasa ca e bun asta,unul cu care scanezi alte ip-uri are darul de a da idei proaste unora cu muuuult timp liber.
    Asta scaneaza ip-ul tau extern,intern poti incerca cu programe standalone instalate pe pc,dar acolo trebuie sa tii anumite porturi deschise pentru a putea lega pc de receptor,etc.
    :

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by daradici View Post
    Nu cred ca oscam este pregatit sa preia toate serverele CCcam, cel putin nu pe majoritatea receptoarelor.
    De exemplu, cccam poate duce fara probleme un server cu 90-100 de linii pe un aparat de tip dm500, insa oscam la asemenea dimensiuni, "omoara" receptorul, indiferent de cat de bine este "finisat"la setari, iar pentru cccam nu asta e limita finala. Nu cred ca oscam in acest moment poate prelua serverele, decat cele mici si medii.

Cei care vor sa testeze limitele oscam pe acest tip de receptoare, o sa ramana dezamagiti de oscam, desi se misca mult mai bine decat unul cccam. Oscam in schimb, poate prezenta viteze mult mai mari, si multe alte optiuni pe care un om care testeaza cccam nici u le poate visa.

Sa completez....nici userii nu prea sint pregatiti de oscam, cel putin marea majoritate...
    eu folosesc asta Online Port Scan | Port Scanning | Port Scanner | Port Checker si momentan nu ma dezamagit

referitor la oscam ai perfecta dreptate.....am cred ca 5 luni de teste cu setari personale,deafult si alte birbrizuri si e net superior mai ales peppartea de securitate.......insa precum spuneam cred ca o dau si ei in balari

oscam pe dm500 35 de linii,carti 500...peste deja devine aventura.....ma rog la mine cel putin,up a fost de 3 zile pe urma deja incepe sa se balbaie
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default ...cacacam

dupa cum se vede se foloseste chiar de portul de la server deci...pe lanag key-le de la programe mai scuipa si altceva pe langa..
    probabil exista si alta vers pt acest program cu care se poate lua si altceva nu doar seria cardului si ip(asta e vers pt gaia cred)
    have fun.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

intern poti incerca cu programe standalone
    Stiu asta, dar nu am cum, deoarece ip interne au fugit si nu mai am niciunu...
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by juventus View Post
    dupa cum se vede se foloseste chiar de portul de la server deci...pe lanag key-le de la programe mai scuipa si altceva pe langa..
    probabil exista si alta vers pt acest program cu care se poate lua si altceva nu doar seria cardului si ip(asta e vers pt gaia cred)
    have fun.
    Iar vii cu copilarisme.
    Oricum iti iei iar ban,esti clona ciutureasca.
    Last edited by zmeura; 10-01-12 at 14:01.
    :

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    iti dau voie sa ma mai injuri odata
    Ce-l mai deranjezi, intra pe "Forum Privat" si in stanga sus ai injuratura cu pricina in toata "splendoarea" ei! Dedicatia cu pricina vad ca a indexat-o si Ggle deci lucrurile de valoare nu se pierd niciodata!
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nici la vecini nu i-a iesit cu vplug ala virusat ca deja a fost mirosit.

Nu mai muscati la povestile astuia,deja a ajuns o pshihoza prosteasca cu backdoor in cccam cand de fapt voi incaltati virusi.Nu mai descarcati variante "minune" de cccam,ramaneti la ce aveti daca merge fara probleme.

PS:Val,nu ma intereseaza daca ma injura nimeni pe un forum cu ... nimeni.
    Last edited by zmeura; 10-01-12 at 14:19.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

tu te auzi ce spui?virus in cccam?
    in cccam poti sa bagi doar un backdoor sau un rootkit ceva nu pui virusi..ca nu il rulezi pe windows....
    cat despre vplug ..nici nu stiu ce e ala si cu ce se mananca..eu folosesc doar cccam

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Copile esti plictisitor.Mai bine iti faci rost de o viata reala.
    Sa stau sa imi pierd iar timpul sa spun ca nu am scris despre virusi in cccam?
    E foarte posibil sa nu ai nici un habar despre vplug (asa cum nu ai habar de multe),pe tine te-a interesat doar sa incluzi un virus in arhiva,langa vplug,langa cccam.Backdoor inclus in cccam de tine .... veci.Stergeti mucii la nas mai bine.
    Last edited by zmeura; 10-01-12 at 14:51.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default ?

si totusi cine te pune sa iti pierzi vremea cu mine?
    copil am fost de mult....
    ne cunoastem de undeva?ti-am facut eu ceva?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Ai uitat sa negi acuzatiile.
    Nu imi pierd timpul,doar ma distrez.Momentan esti un experiment si atat.
    :

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

O punem de un linsaj mediatico verbal?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am citit si eu toata aceasta poveste despre usa din spate in cccam 2.3 si nu inteleg ceva, anume:
    - folosesc OpenPLi actualizat la zi
    - in feed-ul acestuia se gaseste cccam 2.3 pentru descarcare si folosire
    ...sa inteleg ca cei de la OpenPli sunt atat de prosti incat lasa aceasta versiune in feed chiar daca stiu ca aceasta dauneaza 'clientilor' ?

Sunt sigur ca este doar o banala informatie falsa pentru a discredita versiunea 2.3.0 a cccam
    Xtrend ET9000 - OPENPLi - Cccam 2.3.0

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast