Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39

Thread: Chiar este utila securizarea liniilor C ???

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Chiar este utila securizarea liniilor C ???

Pana nu demult, am fost convins, ca cea mai buna metoda de securizarea a liniilor C, este imperecherea liniei F cu host-ul sau IP-ul (daca are IP fix), celui care primeste linia C, dar se pare ca nu e chiar asa !

Intr-adevar cu aceasta metoda se poate securiza in asa fel incat, sa n-o poata folosi, doar cel care are hostul sau IP-ul cu care s-a imperecheat linia F din care s-a facut linia C.

Insa apare o problema.
    Daca linia C este furata dintr-un server, sau de oriunde altundeva, nu poti afla cine este cel care are serverul nesecurizat, si care in timp, va fi o problema permanenta, putand sa-ti apara linii pe diferite site-uri de cs, asta e partea buna, pentru ca ai sa vezi username-ul celui caruia i-a fost furata linia si sa scapi rapid de acel schimb, sau poti sa te trezesti cu linia in mainile unor "prieteni", care nu au de gand s-o publice, pentru ca sint constienti ca odata publicata va fi oprita in cel mai scurt timp, ci s-o incerce s-o foloseasca pentru diverse experiente, mai mult sau mai putin interesante.

Deci problema ar fi urmatoarea.
    Daca ti se fura linia si este imperecheata ai sa afli mai tarziu de acest lucru, astfel cei care se ocupa de "minunatii", avand timp suficient la indemana sa-si faca de cap cu linia ta.

In cazul in care NU AI LINIA F IMPERECHEATA cu host-ul celui care primeste linia C, este mult mai simplu de aflat, va aparea violet in cccam info, si la o scurta verificare va aparea cu un alt IP serverul de client la perechi, de obicei chiar cu IP-uri din alte tari, in special maroc, turcia, tunisia, nu doar din aceste tari, dar acestea sint predestinate unor asemenea fenomene.

In acest caz, foarte simplu se sterg pentru totdeauna liniile care au un asemenea comportament si renuntam sa mai facem schimburi pe viitor cu cel care avea linia respectiva, astfel daca incepem sa tot taiem din potentialii cu risc de furt, incet incet poate reusim sa ajungem sa avem un schimb intre persoane care sint in stare sa-si pastreze serverele intr-o minima siguranta.

Trebuie sa avem insa atentie mare, inainte de stergerea vreunei linii pe motiv ca este violeta, mai ales in cazul persoanelor care nu au IP fix, deoarece la schimbarea IP-ului de catre provider, o pereche de linii poate aparea de culoare violet, astfel ca serverul sa aiba vechiul si clientul sa aiba noul IP, in asemenea cazuri vom fi tentati sa credem, ca cel cu pricina are linia furata, dar verificandu-i providerul clientului si serverului, vom constata ca au acelasi provider, iar dupa cateva minute fenomenul acesta revine la normal.

Concluzia pe care am tras-o din toata povestea asta, este sa nu pazim liniile altuia sa nu-i fie furate, ci sa renuntam pur si simplu la cei carora li se fura liniile sistematic, iar ca acest lucru sa se intample cat mai repede posibil, trebuie desperecheata liniile F de host-uri si de IP-uri, ca sa vedem ca o linie este furata, imediat ce s-a conectat.

Cred ca este mai bine, ca liniile sa nu fie imperecheate cu hosturile !

Bafta la teste !
    Last edited by daradici; 29-02-12 at 22:31.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Ca sa se conecteze la tine cu o linie furata de la un peer de-al tau, trebuie sa-i fure si hostul. Ceea ce se intampla rar.
    Asta in primul rand, apoi trebuie sa apara la tine cu ce avea titularul....
    Apoi mai sunt si loguri....

PS Noi ne pazim propriile linii, nu pe ale altuia
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai asta am si explicat.
    Cu o linie care este securizata (imperecheata cu host-ul) nu se poate conecta.
    Deci nu-l vezi legat cu alt IP si nici n-ai idee ca ai linia in mana altora, care intre timp incearca sa-ti sparga serverul !

Daca desperechezi liniile, se va putea conecta cu o linie furata, dar si tu ai sa observi acest lucru, astfel eliminand din lista serverele nesigure.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Eu prefer sa vad in log, cat despre spart... iti dau pass de root pe mess si te invit sa intri, si iti si arat cu team ca aia e parola reala!!!

PS. Exista un punct slab in teoria ta, hotii cauta ceva lejer, nu-si bat capu' cu jdemii de sisteme de supraveghere si alarme. Prefer sa am "casa" securizata, sa dea tarcoale si sa-si vada de drum, decat sa las usa crapata si sa-i prind virtual, sa stau sa tot urmaresc daca n-a bagat careva capu' pe usa....
    Last edited by lao; 29-02-12 at 23:08.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member djczefre's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Parerea mea este , ca e nasol si asa si asa.
    Daca faci din hobby acest lucru sh. atunci : daca lucri undeva s-au vine vara, nu toti au timpul sa tot pazeasca serwerul. Cei care fac biznies, s-au lucreaza in domeniu sat, ei, le mai pazesc si se mai uit la loguri, da asta cred ca nu inseamna ca cei care nu au timp, nu sunt in stare sa le salveaza liniile. Adica la unii din motivul asta este recomandat securizarea, (ma refer la cei care se uit mai rar, dar au pasworduri bune, routere pus la punc de ei, cofiguri complectate de ei corect) Cea ce zici tu Daradici parerea mea este ca tot timpul ar trebui sa stai langa calc si tot sa verifici, pazesti. Cer scuze dac nu am inteles eu bine,! da cred ca e ok.
    Cel mai original ar fii sa fie pe toate forumuri un fel de formular la topicuri ,, Exchange local" etc. pe care daca respectivul nu poate sa-l completeze corect sa nu aiba akces sa vada id lui care face publicitatie cu serwerul lui. Ca si un examen sa fie, si formularul sa cuprinde toate problemele care poate sa afecteaza securitatea serwerului. Si asa omul care vrea sa faca schimb de linie este nevoit sa citeasca cateva pagini pana ce afla raspunsuriile corecte.
    Acuma multi o sa sare in sus pentru asta , da adevarul e ca e nasol metoda asta si din punctul altor forumurii cei care ori cum nu i-si bate capul la asa ceva. Da cei care sunt pretntiosi , ei inainte de a shimba linie cu ori cine ar putea sa trimita un doc. la respectivul si sa il roage pana ce nu completeaza nu faceti schimb cu el.
    Acuma ar era bine sa faca cei care sunt mai destepti formularul asta , ca sa pune niste intrebar in privinta cu sharing. Omul daca raspunda correct , inseamna ca stie reguriile minime si este in stare sa apara serwerul. In cazul in care de la el s-a furat linia , nici o scuza, ca i-a fost lene sa verifice lucruriile cum stau in jurul ei, dupa ce numele Id si ip userului sa fie publicat undeva , cumva, ca si ceilati de pe forum sa vada cu cine au de aface.
    Scuze daca am scris prostii, astea au fost ideiile mele!

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cred ca e suficient sa dai un refresh pe zi la cccaminfo si sa vezi daca cineva e volet sau nu, sau chiar si mai rar.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

apropo,ati luat asa la rand toti parteneri de share din cfg si sa le intrati pe web incercand asta cu pass default??

asa cand aveti timp

eu am facut o demult si am ramas uimit...port si pass default,plus locale adevarate,deci ai carti bune greu de configurat dar esti vb lui lao cu usa deschisa...no asa ca un ex

acuma despre spart ce sa zic,nu prea e asa de simplu...macar cat de cat sa ai un minim de.protectie..ce se cauta e default

eu de ex am un router no name dar destul de inteligent pe langa asta am si un provider ce i drept prost in trafic dar destept in alte privinte....cine incearca sa se pise pe mine probabil se va stropi......am mai repetat o de multe ori va dau ce va trebuie ptr a intra nu trebuie decat sa incercati

cat despre aparitiile hostului meu pt rmine e deranjannta insa se poate afla in 3 moduri

1.pass si port default
    2.spargerea unui partener de share
    3.iar ultima ce a mai scarboasa...sa te de a in gat un partener de share.....lucru ce mi sa intamplat nu demult

ce sa intamplat de sa ajuns aici ma depaseste total avand o relatie deosebita cu el de foarte multi ani...acest lucru ma facut sa abordez si sa ma comport cu majoritatea userilor virtuali un pic mai cu scarba......pana la urma urmei santem niste useri virtuali.......exceptie facand persoanele ce sau cunoscut si in viata de zi cu zi....iar eu nu sant dator la nimeni cu nimic si mai pe romaneste mi se cam rupe

no scuze de off dar vi se poate intampla si voua daca depasiti cu cine nu trebuie acea bariera ce exista intre doua pers ce comunica virtual
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Da este foarte utila , securizarea liniilor C:

Quote Originally Posted by daradici View Post
    Pana nu demult, am fost convins, ca cea mai buna metoda de securizarea a liniilor C, este imperecherea liniei F cu host-ul sau IP-ul (daca are IP fix), celui care primeste linia C, dar se pare ca nu e chiar asa !

Intr-adevar cu aceasta metoda se poate securiza in asa fel incat, sa n-o poata folosi, doar cel care are hostul sau IP-ul cu care s-a imperecheat linia F din care s-a facut linia C.

Cred ca este mai bine, ca liniile sa nu fie imperecheate cu hosturile !

Bafta la teste !
    Ori e Alba ori e Neagra nici tu nu mai sti
    Parerea asta tine-o pentru tine , e mai bine asa

Quote Originally Posted by daradici View Post
    Pai asta am si explicat.
    Cu o linie care este securizata (imperecheata cu host-ul) nu se poate conecta.
    Deci nu-l vezi legat cu alt IP si nici n-ai idee ca ai linia in mana altora, care intre timp incearca sa-ti sparga serverul !

Daca desperechezi liniile, se va putea conecta cu o linie furata, dar si tu ai sa observi acest lucru, astfel eliminand din lista serverele nesigure.
    Eh nu vezi tu , altii vad mai bine
    Cccamul isi face datoria foarte bine , trebuie doar sal intelegi
    EX.
    Code:
    15:11:41.312 CCcam: login at xxx.dyndns.tv:12000 failed, server message: client 93.82.xx.xx. already connected
    15:11:41.312 CCcam: illegal user xxx from 96.40.xx.xx.
    15:11:41.312 CCcam: kick 96.40.xx.xx., signature failed
    Totul e sa sti sal interpretezi , ii citesti ip - ul , vezi cu ce ip vrea sa se lege la tine , si prin cine
    Exemple sänt destule
    Culoarea aia violet , eu chiar ca nu am vazut de mult asa ceva , este un bug , altfel ar trebui sa-mi arate si mie
    Eu recomand pentru toti , incepatori si avansati sa nu desperecheati liniile F: de dyndns
    Iar daca vedeti ceva neinregula mai bine contactati partenerul de share , vorbiti civilizat si reparati problema
    Sau intrebati aici in forum , unde sänt useri cu experienta si va poate explica
    Cine va sparge serverele nu se complica cu linii C , asta o fac cocalarii sau elevii
    Liniile N si CWS sänt la moda , isi face un user si ii dai fara sa stii

Daca ve-ti ajunge sa taiat parteneri numai pentru ca va apare violet , o sa ajungeti sa ramänti singuri
    Am probat un rec intro seara si am bagat un Cfg. din alt rec de al meu unde bineinteles erau si liniile
    Gänditiva ca eram si eu la fel cu dublu login päna mia zis cineva nici nu miam dat seama
    Daca toti parteneri mei gändeau la fel ca serverul meu era spart .......eram vilolet si la propriu si la figurat
    Exemple sänt destule

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Da este foarte utila , securizarea liniilor C:
    Incerc sa deschid o discutie, dar tu nu poti accepta discutii, doar sa retezi orice discutie pe care o incep, cu nesimtirile tale !

Chiar asa de mult te dor negativele de pe satweb ?
    Trezeste-te omule ! A trecut peste un an de atunci !

Ori e Alba ori e Neagra nici tu nu mai sti
    Parerea asta tine-o pentru tine , e mai bine asa

Se pare ca nu intelegi bine ce scrie acolo ! Am crezut ca e bine, dar acum nu mai sint convins de asta. E chiar greu sa intelegi asta la nivelul tau ?

Eh nu vezi tu , altii vad mai bine
    Cccamul isi face datoria foarte bine , trebuie doar sal intelegi
    EX.
    Code:
    15:11:41.312 CCcam: login at xxx.dyndns.tv:12000 failed, server message: client 93.82.xx.xx. already connected
    15:11:41.312 CCcam: illegal user xxx from 96.40.xx.xx.
    15:11:41.312 CCcam: kick 96.40.xx.xx., signature failed
    Totul e sa sti sal interpretezi , ii citesti ip - ul , vezi cu ce ip vrea sa se lege la tine , si prin cine
    Exemple sänt destule

Da. Se pare ca esti singurul de pe forum care stie sa citeasca un log. De acum o sa apelam la tine la nevoie, e bine sa afle si ceilalti useri.

Culoarea aia violet , eu chiar ca nu am vazut de mult asa ceva , este un bug , altfel ar trebui sa-mi arate si mie
    Eu recomand pentru toti , incepatori si avansati sa nu desperecheati liniile F: de dyndns

Omule! N-ai cum sa vezi violet cu liniile imperecheate !

Cel care nu stie ca nu poate vedea liniile violet daca liniile sint imperecheate cu host-ul, va recomanda sa nu le desperecheati
    . Chiar te-ai facut de ras aici !

Iar daca vedeti ceva neinregula mai bine contactati partenerul de share , vorbiti civilizat si reparati problema

...pot vorbi ca tine, ....civilizat....

Sau intrebati aici in forum , unde sänt useri cu experienta si va poate explica
    Cine va sparge serverele nu se complica cu linii C , asta o fac cocalarii sau elevii

Nu mai bine i-ti trimite PM-uri direct, doar esti cel mai experimentat user ?

Liniile N si CWS sänt la moda

Nu stiam ca exista o moda in cs ! Bine ca ne-ai spus

isi face un user si ii dai fara sa stii

..asta spune multe despre experienta ta masiva !

Daca ve-ti ajunge sa taiat parteneri numai pentru ca va apare violet , o sa ajungeti sa ramänti singuri

...si ti-e frica de asta ??

Am probat un rec intro seara si am bagat un Cfg. din alt rec de al meu unde bineinteles erau si liniile

Ce poti sa-i faci ! ASTA E NIVELUL TAU ! ASTA E NIVELUL TAU DE EXPERIENTA !

Gänditiva ca eram si eu la fel cu dublu login päna mia zis cineva nici nu miam dat seama
    Daca toti parteneri mei gändeau la fel ca serverul meu era spart .......eram vilolet si la propriu si la figurat
    Exemple sänt destule

Da ne-ai convins !
    .......eram vilolet si la propriu si la figurat

Ti-e frica sa fi sters !!

Concluzie.
    Userul care incurca configurile din receptoare, le baga dintr-un receptor in celalalt, pentru ca nu-si da seama ca nu e din acel receptor, cel care habar n-are, ca nu poate sa vada violet o linie daca este imperecheata va recomanda sa nu desperecheati liniile.

Bravo, tot respectul ! Esti de invidiat !

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Eu cred ca nu trebuie sa pazim linia din aparatul altuia, e o prostie mare, iar daca i-o fura cineva merita sa fie sters !

Sa terminam marlania pe care o incepi la fiecare postare mai controversata de-a mea.
    1.) eu nu am nici o pretentie pe acest forum, de fapt pe nici un forum.
    2.) In orice moment mi se poate lua GM sau chiar sterge userul, nu ma afecteaza cu nimic asta, nu incerc sa ma afirm pe vre-un forum, incerc sa deschid discutii, chiar daca unele sint controversate ca cea de aici.
    3.) rolul forumurilor este sa se discute nu sa se reteze o discutie din fasa.
    4.) nu ma deranjeaza negativul pe care mi l-ai dat, cum pe tine vad ca te urmaresc cele doua negative pe care le-ai primit pe satweb, si de atunci umblii ca disperatul sa ma prinzi la colt. Rog toti userii sa-mi dea negativ la toate posturile mele pe care le citesc, nu ma afecteaza daca am 5000 de negative.

5. Acum pentru tine !
    Incearca sa nu transformi forumul intr-o balacareala cum e forumul vecin.
    Ai cateva nesimtiri din astea, chiar mai urate pe forumul asta la care nu ti-am raspuns incercand sa pastrez limitele normalitatii pe forum, dar vad ca insisti.

Char vrei sa-ti adun toate posturile in care ma musti din partea dorsala si sa-ti dau quote la fiecare ???

Cred ca forumul nu trebuie umplut cu magarii din astea !

Numai bine tuturor !

P.S.
    Scuze de raspunsul intarziat, am fost plecat o vreme din localitate.
    Last edited by horatyu; 15-03-12 at 23:08. Reason: pentru a nu aparea un scandal

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Si de ce trebuie a citim noi astea?Nu aveti PM?
    :

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru ca atacurile anapoda le face pe forum.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Faptul ca securizarea liniilor e utila nu e un atac,pentru celelalte folositi PM.
    :

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

daradici te rog si eu sa incetezi
    discutati despre utilitatea securizarii si nu treceti la apelative nepotrivite

o sa editez toate atacurile
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Toata lumea se minuneaza ca apar host-urile in liste, apar linii furate, etc...

Pana nu se elimina din liste cei care nu au de gand sa-si securizeze serverele, problemele astea o sa persiste o vesnicie.

Chiar astazi, am gasit o linie violeta, chiar un membru al forumului, bineinteles va fi stearsa si am sa-l anunt in pm.
    La client apare violet cu un IP de Tunisia (41.226.181.217)

Oare aveam idee ca tipul are linia furata daca nu erau desperecheate ? Bineinteles nu.
    Incet incet, cred ca fiecare ar trebui sa-si faca putina curatenie.

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ember deci tot nu sti citi logurile

mie imi place omul om si porcul fript ( o zicala romäneasca )

nu ma doare ma schärbeste

Astept alte pareri despre securizarea linii - lor C
    Eu zic ca desperecherea liniilor cu hostul se poate interpreta gresit

Ps : la multi ani daradici de ziua voasträ

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread