Mai pui taxele de transport si comisionul bancar ... si sari la 11 milioane ... fara vama.
Dislikes: 0
A aparut si versiunea cu tuner terestru DVB-T si in plus are si placa de retea wireless
pretul este in jur la 220$ + taxe de transport
Mai pui taxele de transport si comisionul bancar ... si sari la 11 milioane ... fara vama.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Pretul cu tot cu transport si comisionul bancar este in jur de 9 milioane(pt versiunea cea mai recenta cu wifi si tuner T functional), plata fiind facuta prin paypal. Deci e un pret acceptabil, sa vedem daca si receptorul e bun de ceva....
De unde ai facut comanda pentru receptor si la ce pret ajunge in Romania cu transport ?
Daca iei cursul $ nu ajungi la 1100
220$ +43$ (transport DHL) +70 lei vama ajungi undeva la 960 lei
Vedeti www.xxxxxxx.cox
Last edited by zildan; 03-01-12 at 01:24. Reason: lynk
Platesti si comision paypal la firma aia daca nu stiai!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Paypalul ia un curs de referinta mult mai mare decat cel afisat la bancile noastre. Asa ca in loc de 3,4 ron/$ puneti in jur de 3,6 - 3,7 ron / $.
ce va mai place unora sa le infloriti... de unde le scoateti fratilor comisioanele alea, curs de referinta a usd urias, sau mai stiu eu ce alte taxe scoase din burta?
Am luat acum cateva luni un DM800se din china cu 249 $, transport inclus, am platit prin pay-pal si mi-au fost retrasi din cont fix 778 lei, cu tot cu comisionul paypal. Am mai platit in plus 17 lei taxe vamale cand mi-a adus DHL coletul acasa. Deci 795 lei toata afacerea. pana la 1100 cat abereaza unii pe aici e distanta mare. Voi credeti ca mai vindea plugaru pe okazii dm800se cu 1050lei, doar asa, ca sa schimbe banii?
Avand in vedere ca dm800se cu tuner simplu s-a mai ieftinit iar cel cu tuner triplu e cam 250$ cu tot cu transport, nu va asteptati sa coste, cumparat direct din china , mai mult de 850 lei.
Mai taie din ele da-le dracu...nu e chiar cum scri tu acolo...
RAPIDIST PUR SINGE
Propun moderatorilor sa se inchide topicul sau sa fie mutat, am deschis discutia despre performantele receptorului nu despre cat sunt comisioanele sau cum se aduce din china.
Mda,la suma aceea da un curs de schimb al dolarului de 3,1245.Doar la oficial a fost asa de jos in ultimele 3 luni,dar si asta foarte scurt.
Acum o luna era cam asa "1 Romanian Leu = 0.299365 U.S. Dollars" adica un curs de 3,34.Ba am auzit ca de atunci dolarul a mai sarit binisor si dupa cum era scris mai sus sub 3,5 nu cred ca iesi.
Deci daca ar fi tot la 249 dolari acum in lei iese cel putin 871,5 plus taxele vamale,cu 100 lei peste ce e scris mai sus.
:
[IMG][/IMG]
copie dupa extrasul de cont, 774,26 lei DM800se si 108.43 lei un tuner M si o telecomanda neagra pt DM800, ca am rugat-o pe chinezoiaca sa imi puna in aceiasi cutie.
vad ca plata s-a efectuat in euro la un curs de schimb de 4.2502, azi euro e 4.3219, deci tot p-acolo, o diferenta de 13 lei in plus ...
si ma opresc aici cu polemica, vorba lui @marsel90, am transformat topicul omului in altceva.
Bravo tie,ai cumparat euro mai ieftin decat cursul BNR.Curs euro la oficial in 15-18.07.2011 era mai scump.![]()
: