Results 1 to 13 of 13

Thread: Caut cerere tip reziliere cotract RomTelecom

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member MaximusFBI's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Standard RSP member adrycom's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Au un tip de abonament cu voce 0 aici ..https://www.romtelecom.ro/magazin-on...net-power.html

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Cand trimiti acea cerere trimite una si la OPC ,cu problemele ce le intimpini ,asa am patit si eu ,m-au purtat pe drumuri ,mi-au pus in carca abonamentul ptr inca 4 luni de zile(televiziune+hd,internet si telefonie=150lei/luna
    Nu am rezolvat nimic pana nu am apelat la serviciile OPC-ului.
    Cererea de reziliere o poti depune la sediul lor ,cere nr de inregistrare (eu am depus 3 cereri)
    Trimite una prin mail la suport internet ,OPC si la sediul RTC .
    Fara ajutorul OPC-ului nu faci nik ,te bati cu morile de vant ,asa de dobitoci sant
    Cei ce aveti abonament la ei ,depuneti o cerere la sediul lor ,una la suport cu 3 luni inainte de expirarea contractului .
    Daca va suna telefonic si va imbie cu cine stie ce oferte ,sa nu va muste sarpele sa fiti de acord ,veti plinge amarnic
    inca 2 ani ,eventual inregistrati convorbirile sa le aveti ca proba in caz de probleme (ei nu vor recunoaste nimic ).
    Orice modificare de contract ce o faceti ,se va face in scris cu nr. de inregistrare depusa la sediul lor ,trimisa la suport
    RTC,iar o copie sa o aveti ca dovada .
    Invatati din pataniile altora,iar cei ce doriti contract la Dolce ,mai cugetati inainte de a face acest pas,sant si alte Dth-uri
    cu oferte bune lSuccesuri!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by adi sony View Post
    Daca va suna telefonic si va imbie cu cine stie ce oferte ,sa nu va muste sarpele sa fiti de acord ,veti plinge amarnic
    cata dreptate ai....problema este cand nu ai semnal la celelalte dth-uri....sper sa apara freesat..orice numai sa scap de ei.