sal
am reusit sa tai rasina si sa ma leg la proc dar nu reusec sa citesc proc cu jtag. are cineva idee cum se face , ca sa poti citi trebuie pus un pin la masa cred
sal
am reusit sa tai rasina si sa ma leg la proc dar nu reusec sa citesc proc cu jtag. are cineva idee cum se face , ca sa poti citi trebuie pus un pin la masa cred
am reusit pana la urma ...
dar daca selectez tipul de receptor 1165 am boxkey 00000000 , probabi cele doua nu sunt indentice
am 1160 n si am programul jkey digi de pe forumul ungurilor . am incercat pe 2 conserve si acelasi rezultat . cred ca cel mai usor ramane cu un unloper .
am comandat unloper-ul dar in afara de faptul ca pot pune cardul pe dream nu rezolv nimic. sunt sigur ca odata facut public bk imi vor bloca abonamentul cei de la digi . mai bine nu risc , sunt departe de rom si imi e greu sa fac alt abo.
dupa cum am citi pe forum mai este o versiune de jkeys , la care este setat de unde sa scoata boxkeyle, dar ai un pic de ajutor
IRD, 1, "HSS-1165NA", 7, 3, 1, 1, 2, 2, 0x7fFFE204, 0xc045702e, 0xc0457038, 0x7FFFFFA8, 0x7FFEE204, 0x7FFEFFC7, "10G", 2, 2
IRDFlash, 1, "RSA-Key", 0x88CE, 0xC0457038, 0x40, 2, 2, 0
si am mai gasit ceva aici:http://www.ptown-networks.de/pboard/...tuser=0&page=2
sigur 1165 difera fw de 1160 , chiar daca hw sunt indentice.
astept sa ajunga unloper-ul dupa care citesc din card bk . daca am asta pot sa identific in dumpul de 1160 la ce adresa e scris bk . dar mai dureaza un pic
eu am gasit unu arab sau ce limba o fi:http://www.goulmimatec.com/vb/showthread.php?t=443
Oooo! Arabii sunt chiar avansati in domeniu.
Pacat ca vorbesc (si scriu) o limba si mai imposibila decat maghiara.
Nu vreau sa deturnez topicul asa ma refer la cheile postate pe site-ul de mai sus: Sunt aceleasi kei expirate de 'ani de zile'.... de pe toate forumurile din lume.
Am nevoie sa revigorez si eu un HSS1160. Crezi ca ma poti ajuta cu softul
si bineinteles un firmware original.????
De fapt asta e metoda simpla de remediere a receptoarelor ce afiseaza 2222 , 3333 . 4444 sau mai stiu eu ce porcari , pe portul serial cu o interfata cu rs232.
f11
Ma p...s pe el de receptor este cel mai de .... receptor posibil daca il butonezi mai mult se blocheaza asa mi sa intamplat dupa ce iam dat o scanare manuala pe TPa lui hotbird ,scaneaza tp ul apoi sterge programele neimportante ,ce stergeam apareau iar daca mi se bloca si nu faceam in prealabil un exit inainte de blocare. Iar semnalul este de tot r.....ul pe unele tp 95-98,iar pe altele 75-80, am norocul ca il am la parinti la buzau ca altfel il lua d...ul ca am mai prajit unul inaintea lui asta.