Results 1 to 15 of 949

Thread: Digi TV...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nu vreau sa ma dau VICTIMA...in ce rezultat a avut ajutorul meu in decursul acestor ani...am fost si floodat..e chiar de ras...iar despre frigidere am schimbat sute de ele ca erau pline..

rezultatul a fost INACTIVITATEA MEA...si cererea de a renunta la administrarea acestui forum....nu ma dau mare zmeu...nu fac si desfac..DAR...

vreti sa fiti mai buni?????....iesiti pe poarta casei si veti gasi 1001 de motive prin care sa fi si sa faci ceva bun...

atata. timp cat ai un receptor.....te uiti ILEGAL...la toate programele....ITI ASUMI NISTE CONSECINTE si nu in ultimu rand...NISTE CUNOSTINTE...iar gazduirea pe un forum..TE OBLIGA IN PRIMUL RAND SA CITESTI REGULAMNETUL

santem oameni cu valoare ce lucram in televiziuni nationale si private..lucram la acesti provideri...ne am ajutat mereu unii pe alti..coabitam si acceptam aceste lucruri...

imi pare rau sa o spun...DAR NICIUNDE IN LUME....nu se intampla...ASA CEVA....totu e restrans..cu bun simt si esti trimis repede la plimbare....

ptr a avea acces la acest hobby si a beneficia de el.....AR TREBUI SA TI CASTIGI...INCREDEREA...BUNUL SIMT...SI MACAR MINIMUL DE INTERES SI CUNOSTINTE...

nu vi tu.....unu ce ai cumparat un receptor pregatit...sau ai auzit tu de un forum si ca poti sa te uiti la tv ...ASA MOCA...chiar daca esti inscris de ani de zile...urlati ca aveti abonamnet si ca nu va place recu lor.....aportul si interesul vostru ptr acest forum si hobby.....ESTE NUL...tot ce spuneti voi este APA DE PLOAIE..interesul vostru fiind foarte clar....unii dintre voi fiind atat de paraleli cu acest subiect incat si aparitia keylor....este inutila.....dar disperarea de a vedea MOCA....este imensa...

imi cer scuze ptr SINCERITATEA MEA....dar asta e...si inca tot nu am spus..totu pe fata

mi as dori ca la URMATOAREA...care mi o doresc sa fie de anul nou.....SA FIE LINISTTE....asa cum trebuie sa fie...in acest domeniu destul de sensibil si periculos...chiar daca traficu face bine la forum
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member paulino's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Berbecii sint berbeci.Nu ai cum sa le faci educatie acum.
    Ei au intrat pe forum decit pentru keys...
    RAPIDIST PUR SINGE

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Au aparut victimele Craciunului!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pai daca tu esti ocupat cu Spongebob...
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member marsel90's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Citesc topicul si ma sparg de ras.
    Ne dam in petic oricum ar fi, asta arata ca suntem o natie ciudata.

Oricum cei care au intrat aici dupa cheia de 13' se pot imparti in mai multe categorii:

As incepete cu cei care au fost intermediari, cei care au cumparat de la firme receivere si sub pretextul ca ii fac ei sa fie lumina au vandut mai departe, iar lumea a inceput sa-i sune ca nu se mai vede, asa au ajuns sa nu mai doarma si sa dea telefoane peste tot ca poate poate...
    Poate si vanzatorii sa aiba interes sa fie lumina, altfel scade vanzarea.

Si ultimul, cel pe care va certati voi, saracul roman amarat, care zice de ce sa dau 45 lei luna pe full la catv, dau si eu 25 lei si iau decolo un receptor...ca asa a auzit de la unul si altul, dar experieta in domeniul nu prea au, asa s-au nascut si intrebarile prostesti.