sant foarte realist....asa cum se fac upgrade si update peste tot..asa e si aici...cu versiunile...
ptr ca multi provideri sau cam saturat sa plateasca bani grei pe sistemele de codare care sa fie sparte cu mare usurinta si de ce nu...chiar de oricine..
pe cei care nu i interseaza acest aspect...INCA TE POTI BUCURA DE ACESTE CANALE.....de alti....NEVER...
sistemele de criptare nu e un univers asa de larg ca si universul de windows si software....unde mereu e un dute vino....
si poate ca da...timpul le va rezolva pe toate...DAR NU IN BINE...
cine a vrut sa nu mai aibe de a face cu piratatrea A FACUT O...si nu trebuie sa ti dau eu ex....
pana si iptv se poate rezolva.....
tu crezi ca daca digi nu mai vrea share pe cardul lui..NU O POATE FACE???...eu cred ca totusi glumesti..
dar in fine..gata...
cat despre activarea noilor useri cu prob keylor atat mai pot spune....
sau creat useri noi...DISPERATI..sau creat clone ale usrilor vechi cu aceasta ocazie...sa si refuleze prostia si jignirea fata de altii neavand curajul pe userul real..
sau reactivat useri inscrisi cu multi ani in urma dar au cam uitat de noi si aceste forumuri...si le au regasit acum cand sant probleme..iar receptoarele minune vandute ca painea calda...SANT NULE....
unde ati fost pana acum??....aaaa daaaa...va ti uitat la tv...si unii din voi aveti tupeul....sa da ti cu pumnul in masa acum...NU E FRUMOS SI NICI DE BUN SIMT
si daaa TOATE ASTEA MA CAM DERANJEAZA...fiind unul dintre primii useri ai acestui forum si am pus pumnul in gura la orisicine a meritat si pe orice tema...IMORALA..
in rest va doresc spor la treaba si rabdare si la alte versiune de sisteme...

Reply With Quote