Va deschide aleator din share.
Keile erau neschimbate din 13/07/2014 !
---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:56 ----------
Nu mai sperati la AU in emulatoare, s-a schimbat DES-key!
Va deschide aleator din share.
Keile erau neschimbate din 13/07/2014 !
---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:56 ----------
Nu mai sperati la AU in emulatoare, s-a schimbat DES-key!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Pai daca tu esti toata ziua cu nasul si manutele in chestiile astea si le stii la perfectie, astia care nu ne pricepem nu intelegem libajul asta de specialitate; e ca si cum iti explic eu cu ce se manaca aviatia sau mai stiu eu ce in termeni de special;itate.
Inteleg ca ne luati la misto ca nu stim dar macar coborati-va cateva minute si la nivelul nostru.
Nu fura Guvernul uraste competitia
Amiko Alien2 Triple Plus
thor/intelsat 1w
Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
All Advice given Is for experimental and educational purpose only
Pentru laleaua neagra si parpaneata. : Poti sa intelegi ca avem abonament, dar folosim si aceste receptoare? E la mintea cocosului de vreme ce vorbim de cablu, cum sa ai cablu in casa fara abonament? Eu pur si simplu vreau sa folosesc receptorul personal, cutia lor sta cu tot cu card in dulap sa nu adune praful pe mobila. Receptorul meu triple tuner il folosesc si pe cablu pe jijel si pe satelit cu cartela focus. Deci nu vreau sa stau cu 2 receivere pe masa pentru acelasi tv. Asa ca stai linistit, platim abonament, nu umblam dupa pomana.[COLOR="Gray"]
---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:49 ----------
Cred ca ai inteles gresit ce scriam. Eu unul nu trimit pe nimeni la casierie dar deja sunt destule upgade-uri de abonament pe clablu. Despre pomeni....nu cred ca am scris pe undeva. Vad ca multa lume e surexcitata si agitata. Suntem aproape de sarbatori si trebuie sa fim mai buni.
Vind chei de la digi!
... eu le cumpăr pe datorie.
Lăsand gluma la o parte să sperăm că vor mai apărea, cum spunea cineva anterior toți plătim la gigi, dar sincer parcă sunt mai mulțumit de calitate imaginii pe Impulse T2/C decat pe conserva de la ei.
Last edited by konstantine; 16-12-17 at 18:36.
Omul cit traieste invata si tot prost moare....
@mondo: cu breloc cu tot?![]()
^^^^
bafta
Digi are 3 tipuri de codare in momentul de fata sau cel putin avea pana acu 3 zile si anume nagra 2 (caid 1801) , nagra 3 ( caid 1880 ) si irdeto ( 06BB ).
Din cardul de nagra 2 se pot extrage key cu conditia ca respectivul caid (1801) sa fie activ ( ceea ce din teste se pare ca este ) dar mai trebuie si ca cineva sa aiba respectivul card pe care sa il puna la dispozitia cuiva care "se pricepe".
Celelalte 2 sisteme de codare si anume nagra 3 si irdeto in momentul de fata nu se pot "sparge" pentru extragere de key.
Cam asta ar fi explicatia pe intelesul tuturor!
Exista carduri active dar sunt ac6 deci nu mai sunt accesibile.
Avem ceva idei dar mai e mult pana departe.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...