Quote Originally Posted by cosmin View Post
ok, nu ar fi asa mult daca este bun.Vroiam sa va intreb cu rec asta dream 500
nu mai trebuie sa ii fac nimik, sa-l educ sau sa-i pun vreun firmware? il montez pun keyle pt digi tv si pot sa vad ? eu il vreau pt spania ..
mersi mult tuturor.
Man,eu ti-am recomandat Azboxul tocmai pentru ca e mai simplu pentru tine.Si mai am cateva motive:il gasesti de cumparat in Spania,are suport software bun nu numai pentru Digi,daca se face "lumina" pe D+ sunt sanse mari sa mearga pe el si in felul asta nu isi pierde prea mult valoarea o jumatate sau un an.Dupa ce nu va mai merge Jiji cu chei il vinzi si treci la altceva sau il tii ca amintire.Daca merge 5-6 luni te-ai scos,dar sa stii de pe acum ca se va lasa intunericul si nu se stie daca si cand se mai face lumina pe Jiji.
Daca vrei sa stii cu ce se mananca DM500 citeste putin la sectiunea receptoare.Eu iti zic ca pentru DM ai nevoie de internet,card oficial(abonament),motor ca sa vezi ce iti dau ceilalti la share,un computer pe langa el,un router si mult timp.Fara astea va merge tot cu chei iar intuneric tot se va lasa pe el.Eventual mergi cu chei pe el pana una alta.
Mai gasesti si receptoarele din Ro Echolite si Globo.De exemplu un Globo la Elstar e sub 200 de lei.