Mai vedem,oricum pe satelit singurul HD e ProTv cu macroblocuri.
Eu unul nu pot sa discut de cablu ca nu voi avea veci de la ei,nu pentru ca nu as vrea ci pentru ca nu se poate si nu vor veni ei cu "sarma" sau "sticla" pana la mine.
PS: x,999
Mai vedem,oricum pe satelit singurul HD e ProTv cu macroblocuri.
Eu unul nu pot sa discut de cablu ca nu voi avea veci de la ei,nu pentru ca nu as vrea ci pentru ca nu se poate si nu vor veni ei cu "sarma" sau "sticla" pana la mine.
PS: x,999
Last edited by zmeura; 05-12-12 at 23:54.
Vad ca sunteti ocupati cu porcu'! De nu mai "injura" nimeni RCS-ul...
Nu-i asa ca le-ati trimis si felicitari celor de la discovery pentru ca le pasa si fac tot posibilul (pack separat) pentru telespectatorii lor??
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Doar nu stam sa scriem aceleasi lucruri de 50 de ori,fiecare merge la vale pe barba lui.Daca era firma noastra poate ca scriam zilnic,dar asa sa isi bata joc de ea proprietarii si angajatii.
PS: Sunt destul de ocupat cu programele HD de la Focus,plus ce mai lipseste de la digi.
Scuze ca iti raspund eu ... Rds fiind cei mai tari , ramane sa vedem pana candisi permit sa faca ce vor ei
. Serios vorbind din punctul meu de vedere canalele documentare proprii ale Rds chiar sunt bune mai ales ca pe cablu sunt transmise in format HD , nasol ca nu ridica si ei pe satelit un pachet HD . Sunt foarte bune si canalele Discovery dar este bine sa fie concurenta ca prea o lalaiau cu reluarile iar faptul ca un DTH doreste sa retransmita un pachet de programe ori ba tine de politica lor interna iar cine nu este multumit se poate abona la alt DTH mai ales ca ceilalti transmit si programe in format HD .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
corect, asta am si facut, m-am mutat la focus sat, cat despre reluari toate canalele de documentare au reluari (viasat, discovery,inclusiv pachetul de documentare RDS).Cat priveste pachetul de HD-uri ridicat pe satelit,dupa parerea mea nu o vor face niciodata,pt. ca daca vroiau sa o faca o faceau de mult in simulcript cu canal digitl nordic!
cand un canal e nou e normal sa nu vezi reluari , vorbim peste 6 luni sa vedem ce programe vor avea si cate reluari vor fi.
Au fost discutii in board-ul lor inca de acum vreo 2 ani. Eu cred ca nu s-au materializat si din cauza sistemului de codare, trebuie sa schimbe conservele, nu merge ca la focus sa te descurci (aproape) singur.
Poate si din alte motive.
Oricum conservele HD erau o problema in plus pentru ei si poate nu i-au gasit solutia optima.
Politica lor a fost in principal ieftin, ieftin, ieftin. De aia au inghesuit multe pe un transponder, adica calitate proasta a imaginii, satelit cu semnal slab, etc.
Destule firme practica o politica de genul: mai bine bani mai putini de la mai multi, decat bani mai multi de la mai putini.
Plus ca atragerea unui nou abonat inseamna slabirea concurentei. Daca il iau eu nu-l ia concurenta.
Si, din pacate, realitatea zice ca pretul primeaza.
Omul intai zice: cat costa? Si de abia apoi se uita exact ce cumpara. Daca are habar...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat, cu șapte voturi din opt, scoaterea posturilor Discovery din grila de programe a companiei de cablu RCS&RDS.
Valentin Jucan, membru CNA, s-a opus acestei solicitări, precizand că Forul Audiovizual ar fi trebuit să mai aștepte pană ce Consiliul Concurenței și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului ar fi trimis puncte de vedere. „Avand in vedere că situația la care s-a ajuns in mare parte ni se datorează, aș fi preferat să așteptăm și să nu oficializăm scoaterea Discovery din grilă”, a precizat Valentin Jucan.
„CNA trebuie să găsească o soluție la greșeala pe care a făcut-o, de a permite RCS&RDS să-și lanseze propria televiziune”, a mai subliniat reprezentantul CNA.
Și reprezentantul postului, Ana Dodea, a cerut Consiliului amanarea unei decizii pană va veni răspunsul celorlalte două instituții sesizate de Discovery, ANPC și Consiliul Concurenței, „avand in vedere că este o chestiune extrem de complexă”.
Laura Georgescu, președintele CNA, a declarat – „Rolul nostru nu este să așteptăm ci să asigurăm garanția interesului public. In acest moment nu avem ce să facem. Ne-am făcut toate temele, am incercat să rezolvăm situația, dar nu putem să intervenim.”
Posturile Discovery au ieșit din grila RCS&RDS pe 1 decembrie după ce a expirat acordul de retransmisie dintre cele două companii.
paginademedia.ro
katy ufs91o hd + topex premium + phoenix
Acum e deja offtopic, dar na...
Cum o duce Discovery după despărţirea de RCS&RDS
Sunt curios daca au ramas tot asa "tari in clanta" dupa m*** care si-au luat-o!Dacă in ianuarie 2013, numărul mediu de telespectatori zilnici ai postului Discovery se situează in jurul a 8.000, in aceeaşi perioadă din 2012, postul strangea cca. 21.000 de telespectatori in fiecare zi. Mai precis, Discovery se află astăzi pe locul 38 in clasamentul celor mai urmărite posturi de televiziune, coborand de pe poziţia 20, pe care o ocupa anul trecut.
In ceea ce priveşte media de telespectatori in Prime Time, adică in intervalul 19:00 - 23:00, Discovery se poziţionează pe locul 37, cu 10.000 de telespectatori, in condiţiile in care se afla pe 20, cu 36.000 de telespectatori, in ianuarie 2012.
Cand esti prea lacom...
N-am avut niciodata incredere in "studiile" astea de audienta din Romania. Nu uitati ca la noi si rezultatele alegerilor se pot modifica.