Astia au luat-o de buna ca vine sfarsitul lumii!!!!
Si nu mai conteaza...
Astia au luat-o de buna ca vine sfarsitul lumii!!!!
Si nu mai conteaza...
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
in opinia mea din grila de baza, eu am numarat 21 de canale care nu prezinta interes , printre care si canalele FTA . deci aproape jumate din grila de canale de baza e egal cu zero.
Momentan nu au luat si subtitrarea, deschide din pachetul unguresc ce a mai ramas pe satelit , poate uita de subtitrare !
---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:45 ----------
Va functioneaza subtitrarea pe receptoarele lor, ca pe DM800SE nu functioneaza la BBC Entertainment ?
---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:49 ----------
Maine o sa ii intreb de sanatate daca ramane EXTRA1 la 4 canale si acelasi cascaval !
A disparut si tvr3 de la digi ? ca nu-l mai gasesc in lista,e paprika ro in locul lui
Ei lasa ca nu se cearta ci negociaza si negocierea e la final-Discovery sa accepte pachet separat pt canalele lor,dar sincer nu cred ca sunt atat de cautate.Romanul vrea ce vrea ,dar eu ca ROMAN pt doua canale Discovery in baza la care nu ma uit nu vreau sa creasca pretul bazei din cauza cursului valutar si politica Discovery.Si daca nu mai practica preturi de dumping pierd mai multi clienti decat fara Intact si Discovery si nu neaparat in favoarea concurentei ci pur si simplu multi nu isi mai permit.
hai ca nu e doar intact si discovery sa nu uitam ca a fost scos si axn crime din grila, si urmeaza altele...
Plus ca eu nu vorbesc de 2 programe Discovery,ci de 6,asta insemnand si jumatate din Extra1.Asa ca e neimportant,sa mai scoata.![]()
Sursa : http://economie.hotnews.ro/stiri-med...entru-2013.htm"In momentul de fata nu avem un acord cu RCS & RDS privind retransmisia in Romania a canalelor HBO in cablu si DTH dupa 31 decembrie 2012", a declarat pentru HotNews.ro Carmen Harabagiu, Country Manager HBO Romania. Oficialul HBO nu a precizat daca in acest moment exista negocieri pentru ca abonatii RCS/RDS sa aiba acces la HBO anul viitor.
Posibil ca si HBO va fi scos din grila...