Page 37 of 64 FirstFirst ... 2733343536373839404147 ... LastLast
Results 541 to 555 of 949

Thread: Digi TV...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu stiu ca pe sat este pachet separat,se numeste Extra 1 si e format in mare parte din programele Discovery,de acolo isi trag banuti frumosi.Am inteles ca si pe cablu le-au mutat in ceva extra si nu a fost mare scandal,Discovery simplu putea ramane in baza,dar nu scoase de tot.Mi se pare o nesimtire sa spuna ca pentru Discovery au de platit mult cand ei iau bani pe aceste programe deja bagate in pachet separat.Ce ar vrea,sa dea bani putini si sa ne si taxeze pe noi pentru extra?
    De ce nu povestesc cei de la rcs cum iau ProTv la pachet cu celelalte 3 mizerii ale trustului,cum platesc pentru ele si cum isi permit sa le aiba in baza?
    Daca nu au bani de unde arunca atitia pentru infintarea a 3-4 canale,angajati,studiouri (digi24) si content?Deci au bani sau nu?
    Sa inteleg ca dupa DigiKids imi dispare Disney Channel din lista?Pai le dau eu "audienta" din oscam si apoi sa vada cum le zboara cardul pe tejghea la casierie.Nu mai stau sa povestesc ca mai lipsesc deja alte programe ca sar in sus obsedatii cu politica.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Da?
    Atunci de ce nu accepta discovery sa fie bagat intr-un pachet extra???????
    Daca vrea sa fie difuzat!

Sau s-a intalnit hotu' cu prostu'?

De ce nu povestesc cei de la rcs cum iau ProTv la pachet cu celelalte 3 mizerii ale trustului,cum platesc pentru ele si cum isi permit sa le aiba in baza?
    Pentru ca-s obligatorii... discovery din cate stiu nu e!

PS Si sper ca nu va faceti iluzii ca rezolvati ceva cu petitii, telefoane, etc. Sa fim seriosi!
    Last edited by lao; 27-11-12 at 22:33.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Eu sunt dispus sa platesc pentru un pachet separat Discovery, asa i.am zis si tipei de la call center....dar mai mult ca sigur cu data de 1Decembrie o sa dispara toate canalele Discovery !

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by lao View Post
    Pentru ca-s obligatorii... discovery din cate stiu nu e!
    gresit... Protv-ul + cele 3 mizerii sunt obligatori pe cablu! pe satelit nu e - vezi cazu Antena vs RCS-RDS DigiTv

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Da, probabil ca ai dreptate. Oricum e alegerea lor, afacerea lor si ...pana la urma e o tara libera!
    Fiecare face ce vrea si suporta consecintele!
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai pana la urma asta va fi,piata va alege.Noi ne mai spunem parerile,dar nu suntem actionari nici la rcs,nici la Descoperi si nici la Antene.
    Este doar un semnal de alarma pentru ei din partea unor simpli abonati care pe vremuri i-au ridicat "la cer" atat prin promovare pe net cat si in viata reala pe cale verbala,ba chiar instaland pentru ei in timpurile in care nu aveau angajati nici cat un butic din coltul strazii.
    Deja sar calul si e pacat sa pice in cap,cel putin pe partea de sat e bataie de joc fata de ce asteptari aveam noi abonatii care .... am scris mai sus ca am pus chiar si umarul la afacerea lor.
    Sa scoata atatea programe importante,sa transmite ProTv in halul ala,sa fie ultimii la HD ( de fapt inexistenti pe sat),sa nu aiba receptore de doi-trei ani .... si pot continua tot asa.Nu e nici vina protevistilor,nici a lui felix si nici a celor de la Discovery cat timp la altii se poate.Fara circ,fara scumpiri si fara scos de programe cu japca.
    Nu am vazut la alti provideri atata circ la fiecare renegociere,cu fiecare trust/program tv,etc, ca la astia.Astea se discuta in spatele usilor,nu taiat de programe si tiganie mediatica.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Am ramas si pe sat fara Discovery-uri.Fara TOATE!!
    Multumesc digi.

Standard RSP member paduraru's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

au bagat bbc entertainment in loc la animal planet
    DM 500S,HSS 7160

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Huooo http://www.rcs-rds.ro/televiziune-di...pachet-extra-1
    Extra 1:

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Astia au luat-o de buna ca vine sfarsitul lumii!!!!
    Si nu mai conteaza...

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

in opinia mea din grila de baza, eu am numarat 21 de canale care nu prezinta interes , printre care si canalele FTA . deci aproape jumate din grila de canale de baza e egal cu zero.

Mentioned
    3 Post(s)

Momentan nu au luat si subtitrarea, deschide din pachetul unguresc ce a mai ramas pe satelit , poate uita de subtitrare !

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

Va functioneaza subtitrarea pe receptoarele lor, ca pe DM800SE nu functioneaza la BBC Entertainment ?

---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:49 ----------

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Huooo http://www.rcs-rds.ro/televiziune-di...pachet-extra-1
    Extra 1:

Maine o sa ii intreb de sanatate daca ramane EXTRA1 la 4 canale si acelasi cascaval !

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

A disparut si tvr3 de la digi ? ca nu-l mai gasesc in lista,e paprika ro in locul lui

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Surpriza neplăcută pe care RCS&RDS le-a făcut-o joi seara tuturor abonaţilor

RCS&RDS a scos, joi seară, toate canalele Discovery de pe reţelele sale de cablu, analogic şi digital, după ce, pe 23 noiembrie, compania de telecomunicaţii a scos Discovery Channel de pe reţeaua sa de satelit Digi.
    http://www.gandul.info/news/surpriza...tilor-10359167

Mentioned
    3 Post(s)

Sunat la RCS, o dau dupa colt ca vor fi inlocuite cu alte canale tematice, dar nu stiu de cand, i.am zis ca modificarea grilei se face cu acordul CNA .....Pana luni daca nu vin cu inlocirea lor renunt la pachetul Extra 1 !

Page 37 of 64 FirstFirst ... 2733343536373839404147 ... LastLast