Results 1 to 15 of 949

Thread: Digi TV...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai pana la urma asta va fi,piata va alege.Noi ne mai spunem parerile,dar nu suntem actionari nici la rcs,nici la Descoperi si nici la Antene.
    Este doar un semnal de alarma pentru ei din partea unor simpli abonati care pe vremuri i-au ridicat "la cer" atat prin promovare pe net cat si in viata reala pe cale verbala,ba chiar instaland pentru ei in timpurile in care nu aveau angajati nici cat un butic din coltul strazii.
    Deja sar calul si e pacat sa pice in cap,cel putin pe partea de sat e bataie de joc fata de ce asteptari aveam noi abonatii care .... am scris mai sus ca am pus chiar si umarul la afacerea lor.
    Sa scoata atatea programe importante,sa transmite ProTv in halul ala,sa fie ultimii la HD ( de fapt inexistenti pe sat),sa nu aiba receptore de doi-trei ani .... si pot continua tot asa.Nu e nici vina protevistilor,nici a lui felix si nici a celor de la Discovery cat timp la altii se poate.Fara circ,fara scumpiri si fara scos de programe cu japca.
    Nu am vazut la alti provideri atata circ la fiecare renegociere,cu fiecare trust/program tv,etc, ca la astia.Astea se discuta in spatele usilor,nu taiat de programe si tiganie mediatica.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Am ramas si pe sat fara Discovery-uri.Fara TOATE!!
    Multumesc digi.

Standard RSP member roderttam's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Interesant mod de a pune problema:
    "Din păcate, in acest moment, prezenţa Discovery pe piaţa romanească este ameninţată de refuzul RCS&RDS de a negocia cu bună-credinţă cu noi."

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

E o tara libera! Asa ca... zaharosii va asteapta cu bratele deschise. Sau altii...
    Aceasta a numit ca "pretenţii" ale Discovery "numărul garantat de abonaţi, dorinţa ca toate canalele Discovery să fie preluate şi anumite canale să facă parte din pachetul de bază".
    Adica eu fac ordine la tine in casa?!!! Iti impun eu regulile la tine pe batatura????
    Vrei sa fii difuzat pe platforma mea? Se poate, dar tu pune conditii de pret, cere cat vrei... si cam atat!
    Deocamdata RCS e mai tare decat ei, si oricum nu strica ca astia mari sa mai ia cate una-n mufa. Ca prea au ajuns cu nasul in nori!
    Ca roata se invarte si o s-o fure si RCS nu contest, si nici nu le strica nici lor o corectie.

Din păcate, in acest moment, prezenţa Discovery pe piaţa romanească
    A ajuns rcs sa fie piata romaneasca... altii nu mai exista?
    Nu pot sa va pun niste documente sa le vedeti, lucrurile nu-s asa simple. RCS nu e societate de binefacere, e afacere privata!
    De fapt ce nu va convine mai mult? Ca nu mai e in pachetul baza sau ca nu mai e deloc. Ca e o diferenta...

PS Si ca sa nu creada cineva ca am vreun partizanat cu RCS, pot spune ca-s abonat la toti providerii RO ... plus altii. Dar sa stam stramb si sa judecam drept!
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

RCS e jumatate din piata,ceea ce e mult.Eu tot nu ii sfatuiesc sa se certe cu producatorii de programe,piata romaneasca e mult prea atipica si ei se bazeaza pe inlocuirea programelor consacrate cu unele proprii.Parca au mai dat ei rateuri cu DigiFilm PPV iar altii au dat chiar faliment cu programe proprii "de calitate".Romanul vrea programe cunoscute,ieftine si proaste.
    Ce vrea Discovery si ce vrea RCS e doar treaba lor,dar asa cum am spus nu e prima data si sunt cam singurii care fac circ si lasa abonatii in "bezna".Altii nu inteleg cum se descurca cu trusturile astea si nici nu ma intereseaza,dar culmea e ca se descurca.Ca o fi din cauza preturilor reale practicate pana acum fata de cele de dumping ale RCS,ca or avea intelegeri mai bune decat RCS,ca or avea nasi si cumetri pe la aia,nu ma intereseaza,la ei merg toate fara circ.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Question Receiver Digi dual la placa DVB

Salutare! Am un receptor digi cu 2 cartele (abonament activ) si o placa DVB Kworld 100SE in calculator. Ce modalitati exista sa fac legatura intre cele doua? Posibilitate software de a citi decat key.le de la una din cartele si a folosi ProgDVB+plugin pt decodare exista? Sunt bune si ceva link.uri daca aveti!

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

tot ce se intampla e doar un scandal financiar intr-e doua unitati economice