Results 1 to 15 of 949

Thread: Digi TV...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Am sunat la RDS si i.am intrebat de " sanatate" cu privire la Discovery Ro, raspuns standard ca a fost inlocuit cu History, abureli , vrajeli tipice call center. Am depus o sesizare ca sa fie introdus in pachetul Extra daca tot nu au bani ca sa acopere costurile in pachetul de Baza. De la 1 Decembrie o sa se reintroduca TVR3, TVR News plus DIGI Animal World ! Cu privire la HD cica se lucreaza, se studiaza la implementarea serviciului, cand, nu se stie ...poate anul viitor sau la anu si la multi ani !
    Am propus ca inainte de scoaterea unor posturi sa se faca sondaje cu optiunea de a fi inlocuite sau sa fie trecute intr.un pachet Extra ! Noi cei care suntem abonati daca nu luam atitudine fac astia ce vor din grila lor pe bani nostri , asa deci faceti sesizare , chiar daca o sa ii doara undeva , dar stim ca nu am ramas indiferenti la ce fac ei cu banii nostri.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Mi se largeste lista de favorite cu programe de pe Focus,deja sunt de doi lei.Aseara la meci nu am stiut ca e si pe DigiSport,dupa cateva minute pe ProTv m-am ingrozit,pe noua frecventa e groaznic.Incep sa semene cu Akta,poate pe cablu au calitate,dar pe satelit e bataie de joc.Sper ca nu se gandesc sa renunte,pentru ca altfel nu ii intelege nimeni.

Standard RSP member omul24's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Am sunat la RDS si i.am intrebat de " sanatate" cu privire la Discovery Ro, raspuns standard ca a fost inlocuit cu History, abureli , vrajeli tipice call center. Am depus o sesizare ca sa fie introdus in pachetul Extra daca tot nu au bani ca sa acopere costurile in pachetul de Baza. De la 1 Decembrie o sa se reintroduca TVR3, TVR News plus DIGI Animal World ! Cu privire la HD cica se lucreaza, se studiaza la implementarea serviciului, cand, nu se stie ...poate anul viitor sau la anu si la multi ani !
    Am propus ca inainte de scoaterea unor posturi sa se faca sondaje cu optiunea de a fi inlocuite sau sa fie trecute intr.un pachet Extra ! Noi cei care suntem abonati daca nu luam atitudine fac astia ce vor din grila lor pe bani nostri , asa deci faceti sesizare , chiar daca o sa ii doara undeva , dar stim ca nu am ramas indiferenti la ce fac ei cu banii nostri.
    cea mai simpla solutie din parete noastra ar fi sa renuntam in masa, pt ca de sesizarile noastre ii doare in cot!!!

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

"Am făcut toate eforturile ca televiziunile Discovery să facă parte in continuare din pachetele Digi, insă, din cauza condiţiilor impuse, acest lucru ar fi fost posibil numai prin creşterea abonamentului TV", a spus RCS&RDS, precizand că prioritatea companiei este "stabilitatea tarifelor" percepute abonaţilor.

Oficialii Discovery au respins, insă, afirmaţiile RCS&RDS, precizand că nu au cerut in niciun moment al negocierilor creşterea tarifelor percepute Digi pentru distribuţia Discovery Channel.

Articol complet : http://www.mediafax.ro/cultura-media...-foto-10346112

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Intotdeauna adevarul e pe undeva pe la mijloc!
    Poate nu a fost nimic din partea celor de la Discovery acum, dar altadata poate le-au pus sula-n coaste. E si asta o practica de care nu stie poporul...
    Cat priveste calitatea transmisiei cred ca se datoreaza tot pretului, nu pot tine tarif mic cu cheltuieli mari.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member omul24's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

bine, bine dar de ce numai lor le pune toata lumea sula in coasta si altor provideri autohtoni nu le-o pune nnimeni, ba din potriva vezi focus sat?!

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

RCS nu a avut bani de antene, acum nu (mai) are bani nici pentru Discovery. Cine urmează pe listă ?
    Sau poate fac economii să bage HD-uri

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

HD nu baga pentru ca si acolo fac economii.

PS Oferta de black friday de la digi: dubleaza numarul de canale scoase din grila sau 50% din canale la acelasi pret!
    Last edited by zmeura; 24-11-12 at 00:37.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Quote Originally Posted by lao View Post
    Intotdeauna adevarul e pe undeva pe la mijloc!
    Poate nu a fost nimic din partea celor de la Discovery acum, dar altadata poate le-au pus sula-n coaste. E si asta o practica de care nu stie poporul...
    Deci cam asa pare ca e... pe la mijloc!

Nu-s de acord sa scoata nimic, ca e discovery sau altul, dar, pentru mine, asta e cel mai slab dintre canalele documentare.
    Anul asta n-am vazut nimic pe el, prefer nat geo (wild), viasat nature, History si alte discovery in aceasta ordine. Nici pe animal nu ma uit... dar nu vreau sa-l scoata!
    Sa fiti siguri ca exista chestii pe care nu le stim si poate nici nu le vom afla!

Eu nu cred ca rcs e ala negru si discovery ala alb, nici pomeneala! Mai usor cu aruncat cu piatra sau alegeti ... mai multe tinte.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member paduraru's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

au bagat bbc entertainment in loc la animal planet
    DM 500S,HSS 7160

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Huooo http://www.rcs-rds.ro/televiziune-di...pachet-extra-1
    Extra 1:

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Astia au luat-o de buna ca vine sfarsitul lumii!!!!
    Si nu mai conteaza...