Results 1 to 15 of 949

Thread: Digi TV...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member sscssc's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu stiu cat de bine au gandit baietii astia de la RCS planul cu noul DIGI24 HD..... un post tv exclusiv ptr abonatii rcs-rds...... deci audienta e oarecum limitata. Costuri destul de mari cu angajatii acestui post, aparatura.. numai mai vb de statiile locale digi24. Eu zic ca ,,, cu aceste chelutuieli ridicau pe satelit un pachet hd de toata frumusetea...poate chiar pe 2 transponderi..... probabil ca se asteapta ca tot fibra sa fie pe primul loc si tv prin satelit sa cada in jos. DIGI24 e un post bun...dar manageriii ar trebui sa stie ca nu toata romania e abonata la RCS si atati cati sunt abonati...nu toti se uita pe digi24...chiar daca au posibilitatea. Dupa cum am mai spus si inca sustin: MANAGEREALA O SA NE BAGE IN FOAME, de unde si vorba: "3 cu sapa, 10 cu mapa"

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Si in occident DTH-urile au canale proprii care sunt difuzate doar in reteaua proprie ... sa fie ei sanatosi si sa lanseze cat mai multe canale HD .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Quote Originally Posted by sscssc View Post
    Nu stiu cat de bine au gandit baietii astia de la RCS planul cu noul DIGI24 HD..... un post tv exclusiv ptr abonatii rcs-rds...... deci audienta e oarecum limitata. "
    Nu ii intereseaza audienta. Vor doar sa ofere canale proprii abonatilor. Si cum au fibra in toata tara nu e greu sa bage HD. Pe satelit nu nu cred ca se va intampla prea curand. Poate in 5-10 ani sa se miste ceva.