Cred ca ar fi necesar sa stiu pe cineva care ar avea extra1 sau altceva cu el sa-i zic la sigur, as intreba pe cei de la care vad in hop1 sa zica pe respectivul,dar ma gandesc sa nu le fac rau in ideea de a nu opri si la el.
Cred ca ar fi necesar sa stiu pe cineva care ar avea extra1 sau altceva cu el sa-i zic la sigur, as intreba pe cei de la care vad in hop1 sa zica pe respectivul,dar ma gandesc sa nu le fac rau in ideea de a nu opri si la el.
Acum pe boom, focus si akta nu e nicio restrictie. Sa verifice cineva si pe dolce, dar daca n-au oprit pe akta si boom nu cred sa fi oprit nici pe dolce. Nu e ciudat ca tocmai astia care nu respecta deciziile CNA (gsp) si care iau o gramada de amenzi sa fie primii care percuteaza?
In pachetele straine, unde exista regula asta, in timpul zilei nu e program, la astia este!
Si nu exista decizie CNA care sa reglementeze acest orar pentru transmisia digitala.
Cine mai are chef sa sune la ei sa intrebe nr deciziei si data ei, sa spuna clar in baza carei legi (articolul) se aplica aceasta modificare.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
..si se poate receptiona ceva pe acel transponder ?
La mine scanarile sint inutile.
Mie mi-au ,,intrat'' action star,comedy star,cine star,axn CE,investigation discovery si mai unul.In schimb nu mai am semnal pe ,,vechiul loc'' la cele frei :action,cine si comedy star.
Parca au semnal mai bun aici, vechiul transponder era printre primele care cadea la vreme rea.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Mi-am pus ochelari de cal si nu am gasit DigiFilm sau OradeaTv in lista de aici http://www.rcs-rds.ro/televiziune-di...-extra-complet
Lipseste iar femeia de servici?
PS: Scuze,Tv Oradea a sucombat (cu toate ca pe lyngsat si flysat e inca "prezent") iar despre celalalt program multumim doamnei cu matura si ne tinem gura.![]()
Last edited by zmeura; 26-11-11 at 01:16.
:
Digi cred a renuntat la pachetul Cinestar, oare o sa ne dea bani inapoi pe abonamentul platit in avans ?
Sorry !
Se pare ca e un bug in GP 4.7. doar cand trec peste un anumit canal apare anomalia. In momentul in care trec peste canalele cu pricina venind dinspre un canal cu semnal de pe oricare alt provider, apare totul normal.
Ciudat, n-am mai sesizat asemenea erori in imagini pana acum.
...sper sa nu fie primele semne ale unei erori hardware !![]()
De astazi se poat urmari pe Digi Tv Satelit cele doua programe: ActionStar si Comedy Star.. se lucreaza probabil si la reintroducerea Cinestar
-------------------------------------------
Mmmmm...da FUSE SI SE DUSE
Last edited by val; 16-12-11 at 21:36. Reason: quote inutil la post propriu
Oare se pregateste Digi TV de introducerea unor noi programe , de HD, sau o sa renunte la un transponder (12536, care la ora actuala are doar "service" pe el ) ?
Daca renunta la feed-urile de pe frecventele apropiate si il pun la SR 27500 ar fi un TP "plin".Sigur il tin pentru urmatoarea miscare,doar ca ar mai avea nevoie de unul.Sa speram ca vor investi si in sat,nu doar pe partea de cablu.
:
Cei de la CNA au aprobat ieri schimbarea 10TV in DIGI24, acum in loc de 10TV avem "test", posibil ca in curand(chiar astazi) sa inceapa promovarea DIGI24. Am vazut ca cei de la DIGI24 au echipa la Parlament, sigla de la microfon este Ok, cred ca acelasi format o sa fie si la TV.
Studioul are echipamente HD, ramane de vazut daca si productia care va fi din teren are acelasi format HD !
Mai multe: http://www.mediafax.ro/cultura-media...artie-9213903/
Last edited by dic_star79; 08-02-12 at 12:48.