Results 1 to 15 of 949

Thread: Digi TV...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Se introduce hd la digi satelit?! Am auzit niste zvonuri cum ca ar aparea ceva receivere pt hd. E cineva mai in masura sa-mi spuna?!
    Merci anticipat.

Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Acele receivere HD sunt doar pentru cablu, DVB-C, la satelit nu misca momentan nimic.

Standard RSP member vallek2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

la DIGI in ultima vreme nu mai este nici o miscare,nu mai mentionez de HD care va fi un vis frumos pentru acest provider, poate ma insel dar dupa cum stau lucrurile(nici un canal tv sd in ultima vreme) ori cum concurenta vine tare din urma ps;canale de umplatura gent vtv,rts,analog si lista poate continua nu cred ca intereseaza pe nimeni,poate o sa apara si la ei filmbox,viasat nature,mtv-urile,un DTH care pretinde ca se respecta are in principal canale premium atat in SD cat si in HD

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

dar cine a zis ca e un dth care se respecta?????stie foarte bine care e publicu lui majoritar stie foarte bine unde prinde si la cine prindesi tinand cont de aceste statistici asa se orienteaza si el,mai pe romaneste se muta dupa soare

la noi prinde mult si prost,totusi mai e cineva acolo sus pe la ei care gandeste si stie ca asa e bine si destul

mai multe comentarii sant de prisos
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

nykanor
    Guest

nu vreau sa par rautacios dar cred ca majoritatea populatiei ce au digi sau alt dth urmaresc in jur de 10-12 programe indiferent de dth-ul ales si de aceea cred ca foarte multi aleg varianta cea mai ieftina , posibil sa ma insel dar asta este parerea mea

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

si aia din satra si camine de nefamilisti la ce crezi ca se uitaMynele si Taraf deoarece restu e prea mult ptr ei si doar digi predomina in aceste sectoare,rar mi a fost dat sa vad alte dth ro in aceste zone

acest dth este ptr cine este.......

restu care se aboneaza au mai multe motive,ieftin si complex cat de cat sau share dar asta e o alta discutie

spun aceste lucruri fiind ca vreau sa scot in evidenta cat de cat diplomat de ce acest dth nu introduce formatu HD
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

DigiFilm1 s-a transformat in Digi Film iar DigiFilm2 s-a transformat in DigiFilm PPV se pare ca vor fi ceva schimbari si la Digi sa speram ca in bine
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !