In ceea ce priveste receptia temporara cu chei Digi,eu o vad ca pe o reclama fff buna ,asa cum s-a dovedit a fi si pentru D+,Cabo si Premiere,dupa fiecare spargere a sistemului,crescand spectaculos numarul abonatilor!!!In alta ordine de idei,ma pregatesc sa renunt la unul dintre operatorii care umplu casa,iar acesta este Dolce !!!
schimbari la digi ; in locul tvs craiova a intrat muzicmax. tvs craiova in locul svc9, iar cosmos tv a facut rocada cu halozat
, sa fie oare inceputul.....
Normal aceste intreruperi de posturi si rocade a cam inceput de ieri noapte.Cred ca nu au mai fost acasa azi noapte nici un angajat.Au muncit la greu si muncesc.
Gata s-a terminat cu binele.V-plugul nu mai gaseste keya pt GIGI.
categoric asa este,nu contest existenta notelor 10 pe Hyundai,dar eu pe Humax+II nu am avut niciodata probleme de acest gen(ba da,odata imi afisa litera "ţ " in loc de "ş",in urma unui update,care a durat cateva zile),spre deosebire de Coship care ma deranjeaza teribil ca receptor...cu nenumarate blocaje zilnice cand ti-e lumea mai draga,imposibilitatea scanarii programelor FTA,lipsa posturilor de radio,servicii msrcs Romtelecom...etcmda..alegerea trebuie sa fie doar a ta.....insa eu citeam zilele trecute pe un forum de sateliti un topic care se chema asa: nota 10..in care o multime de clienti se plingeau de serviciul gigi...
eu am si digi si dolce.....daca ar fi sa aleg nu m-as abona la digi....dar nici nu renunt la abo..prietenii stiu de ce....imi pare rau ca nu pot vedea boom.
De astazi a intrat in grila HBO Comedy!
Frec 12563 V 27500
Apreciem Mr. Gigi!!!![]()
e bun ca are subtitrare