Eu le dau un plus mare pentru postul Bebe TV. Ficamea (care a inplinit de un an si jumate) e inebunita dupa el![]()
Eu le dau un plus mare pentru postul Bebe TV. Ficamea (care a inplinit de un an si jumate) e inebunita dupa el![]()
Exista multe alternative (tot un tatic aici). BebeTV il mai emit si altii, de ex. Canal Digitaal NL, care mai are si JimJam, alt post bun. Mai bun decat BebeTV, si pentru aceeasi categorie de varsta, este Baby TV, pe care l-am vazut la Sky IT si parca si Sky UK. Apoi mai ai FTA-urile de la englezi pe 28E cu multe programe pt. copii.
Subiectul de TV pt. copii se poate dezvolta eventual intr-un thread separat.
Problemele cunoscute raman:
-Lipsa EPG pe multe din programe sau EPG gresit pe cele pe care merge.
-Intreruperile de pe Disney.
-Pe DigiInfo e bezna,femeia de serviciu e absenta saraca sa il rezolve si pe ala.De fapt niciodata nu a fost util ca era cam nepriceputa la chestiile astea.Nu cred nici ca ar pregati ceva,a mai fost cazut de multe ori.
:
Se pare ca au ridicat abonamentul cu 1 leu la Popular,Baza,extra 1 si extra 2.Deocamdata la extra complet pare sa fie acelasi pret,la fel si la Cinestar,dar poate fi si o greseala de a lor pe site.O fi fost obosita femeia de servici si nu a facut update peste tot.
Cine stie daca si cu cat a crescut la HBO/Maxpack?
http://digitv.ro/main.html
:
Clasic romanesc ....... daca vreti sa vedeti o mostra de dobitocie, in care nu stie stinga ce face dreapta, nu va rezumati la o sursa de informare, autorizata, verificati tarifele afisate pe mai noul site rcs-rds.
Sa vedem cind se prind sa actualizeze si acolo cu +1 ....
... Before asking what should RSP community do for you, try to find out what did you do for the others...be generous!
Pentru MAXPACK inca nu este definitivata oferta la 7 lei, posibil sa intre de la 1august!
povesti !!! am platit azi 14 lei !
Last edited by delta2k2; 13-08-10 at 20:30. Reason: R12 : Nu se admite [quote] (citat) pentru posturi consecutive!
Sigur ca povesti, doar nu ai crezut ca o sa scada MAXPACK la 7;ei incepand cu 1 august?