nu vreau sa ma dau VICTIMA...in ce rezultat a avut ajutorul meu in decursul acestor ani...am fost si floodat..e chiar de ras...iar despre frigidere am schimbat sute de ele ca erau pline..
rezultatul a fost INACTIVITATEA MEA...si cererea de a renunta la administrarea acestui forum....nu ma dau mare zmeu...nu fac si desfac..DAR...
vreti sa fiti mai buni?????....iesiti pe poarta casei si veti gasi 1001 de motive prin care sa fi si sa faci ceva bun...
atata. timp cat ai un receptor.....te uiti ILEGAL...la toate programele....ITI ASUMI NISTE CONSECINTE si nu in ultimu rand...NISTE CUNOSTINTE...iar gazduirea pe un forum..TE OBLIGA IN PRIMUL RAND SA CITESTI REGULAMNETUL
santem oameni cu valoare ce lucram in televiziuni nationale si private..lucram la acesti provideri...ne am ajutat mereu unii pe alti..coabitam si acceptam aceste lucruri...
imi pare rau sa o spun...DAR NICIUNDE IN LUME....nu se intampla...ASA CEVA....totu e restrans..cu bun simt si esti trimis repede la plimbare....
ptr a avea acces la acest hobby si a beneficia de el.....AR TREBUI SA TI CASTIGI...INCREDEREA...BUNUL SIMT...SI MACAR MINIMUL DE INTERES SI CUNOSTINTE...
nu vi tu.....unu ce ai cumparat un receptor pregatit...sau ai auzit tu de un forum si ca poti sa te uiti la tv ...ASA MOCA...chiar daca esti inscris de ani de zile...urlati ca aveti abonamnet si ca nu va place recu lor.....aportul si interesul vostru ptr acest forum si hobby.....ESTE NUL...tot ce spuneti voi este APA DE PLOAIE..interesul vostru fiind foarte clar....unii dintre voi fiind atat de paraleli cu acest subiect incat si aparitia keylor....este inutila.....dar disperarea de a vedea MOCA....este imensa...
imi cer scuze ptr SINCERITATEA MEA....dar asta e...si inca tot nu am spus..totu pe fata
mi as dori ca la URMATOAREA...care mi o doresc sa fie de anul nou.....SA FIE LINISTTE....asa cum trebuie sa fie...in acest domeniu destul de sensibil si periculos...chiar daca traficu face bine la forum![]()

Reply With Quote