deci repet.....exista informatii pe forum despre ce si cum....toate posibil sa fie pe la pagina 100 din anumite topicuri...ptr ca au cam trecut anii....
exita mosc....exista bk si rsa....ptr imperechere....exista configurari de oscam...exista totu...ma putin sau mai mult
insa nimeni nu va sta sa te invete de la litera A......trebuie studiu..investii cat de cat...timp foooooarte mult...
iar daca esti doar un user ce vrea sa se uita la tv....unu sau doua....NU SE MERITA....abonamnet ...iar ptr mai multe tv tot ce iti ofera digi..ptr share local..intervine ce am scris mai sus
@mario...ce spui tu acolo sant povesti...cu omu face si desface.....se desface ce se poate sau ce e lasat intentionat..sau daca exista errori...altfel erau toate desfacute...
cat despre povestea ca sant desfacute.....si nu sant publice...PROSTIIIIIII.....
vrei desfacut...IPTV....asta e valabil si ptr tine @72thx...
@paulino.....mai vorbim
---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:32 ----------
ACESTA ESTE UN HOBBY....cu ani....bani si timp pierdut...
impartirea de cunostiinte si informatii....a fost SUFICIENTA....dar asa cum spui tu...ca esti luat la misto....tot asa am fost si noi tratati..de altii care si au batut joc de noi ca oameni..de timpul nostru si de ce a ce a oferit fiecare....
au profitat de noi si de cunostintele noastre ptr a crea pay servere...ptr a vinde receptoare cu key ETC ETC.....SI ATUNCI PTR CEEEEEEEEEEE?????
asa cum noi am inceput de la 0 .....DACA VREIT.....PUTETI INCEPE SI VOI

Reply With Quote