-
Membru de onoare
Pai pana la urma asta va fi,piata va alege.Noi ne mai spunem parerile,dar nu suntem actionari nici la rcs,nici la Descoperi si nici la Antene.
Este doar un semnal de alarma pentru ei din partea unor simpli abonati care pe vremuri i-au ridicat "la cer" atat prin promovare pe net cat si in viata reala pe cale verbala,ba chiar instaland pentru ei in timpurile in care nu aveau angajati nici cat un butic din coltul strazii.
Deja sar calul si e pacat sa pice in cap,cel putin pe partea de sat e bataie de joc fata de ce asteptari aveam noi abonatii care .... am scris mai sus ca am pus chiar si umarul la afacerea lor.
Sa scoata atatea programe importante,sa transmite ProTv in halul ala,sa fie ultimii la HD ( de fapt inexistenti pe sat),sa nu aiba receptore de doi-trei ani .... si pot continua tot asa.Nu e nici vina protevistilor,nici a lui felix si nici a celor de la Discovery cat timp la altii se poate.Fara circ,fara scumpiri si fara scos de programe cu japca.
Nu am vazut la alti provideri atata circ la fiecare renegociere,cu fiecare trust/program tv,etc, ca la astia.Astea se discuta in spatele usilor,nu taiat de programe si tiganie mediatica.