Interesant mod de a pune problema:
"Din păcate, in acest moment, prezenţa Discovery pe piaţa romanească este ameninţată de refuzul RCS&RDS de a negocia cu bună-credinţă cu noi."
Ce vrajeala pe capu' lui!!!!!!!ingrijorarea domnului Hollinger ca telespectatorii vor plati ''preturi mari, pentru servicii pe care nu si le doresc''
Adica marfa altuia e otravitoare, numai a lui e buna!
Pentru "suparati" , in asta nu mai aveti pietre sa aruncati? Sau cat se poate mai moka e cel mai bine?
Personal imi convine ca providerii sa livreze canale cat mai diferite, de ce sa platesc de 2 ori si sa vad aproape acelasi canale de la 2 provideri?
...................................
CNA a decis, in şedinţa de marţi, să sesizeze Consiliul Concurenţei şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), cu privire la faptul că RCS&RDS a scos din grilă toate canalele Discovery, şi să amane pană pe 18 decembrie luarea unei decizii in acest caz.
"Din păcate, in acest moment, prezenţa Discovery pe piaţa romanească este ameninţată de refuzul RCS&RDS de a negocia cu bună-credinţă cu noi. Operatorul a refuzat să incheie un nou acord de retransmisie cu Discovery Networks şi a dat dovadă de lipsă de bună-credinţă in negocieri. Credem că RCS&RDS dispune de o poziţie dominantă in piaţă şi se foloseşte de această poziţie pentru a ne impune clauze contractuale injuste", a declarat Vlad Tudosie, Country Manager Discovery Romania, marţi, in şedinţa CNA.Ea a subliniat că oferta inaintată de RCS&RDS de a crea un pachet special cu canalele Discovery este inacceptabilă, pentru că astfel telespectatorul va trebui să plătească atat pentru pachetul de bază, cat şi pentru pachetul suplimentar Discovery.Articol complet"Poziţia lor de negociere (a Discovery, n.r.) este inflexibilă in trei aspecte", a spus şi avocata Cristina Sarbu, tot reprezentantă a RCS&RDS. Aceasta a numit ca "pretenţii" ale Discovery "numărul garantat de abonaţi, dorinţa ca toate canalele Discovery să fie preluate şi anumite canale să facă parte din pachetul de bază".
"Interesul nostru comun este ca toţi abonaţii care vor să vadă canalele Discovery să aibă această posibilitate. Am cerut Discovery să ne ofere un preţ pe canal, nu pe tot pachetul. Dar aceste chestiuni sunt chestiuni de negociere intre părţi şi noi suntem dispuşi la negocieri care nu sunt sterile", mai spus Cristina Sarbu.
Last edited by lao; 04-12-12 at 21:13.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Interesant mod de a pune problema:
"Din păcate, in acest moment, prezenţa Discovery pe piaţa romanească este ameninţată de refuzul RCS&RDS de a negocia cu bună-credinţă cu noi."
tot ce se intampla e doar un scandal financiar intr-e doua unitati economice
E o tara libera! Asa ca... zaharosii va asteapta cu bratele deschise. Sau altii...
Adica eu fac ordine la tine in casa?!!! Iti impun eu regulile la tine pe batatura????Aceasta a numit ca "pretenţii" ale Discovery "numărul garantat de abonaţi, dorinţa ca toate canalele Discovery să fie preluate şi anumite canale să facă parte din pachetul de bază".
Vrei sa fii difuzat pe platforma mea? Se poate, dar tu pune conditii de pret, cere cat vrei... si cam atat!
Deocamdata RCS e mai tare decat ei, si oricum nu strica ca astia mari sa mai ia cate una-n mufa. Ca prea au ajuns cu nasul in nori!
Ca roata se invarte si o s-o fure si RCS nu contest, si nici nu le strica nici lor o corectie.
A ajuns rcs sa fie piata romaneasca... altii nu mai exista?Din păcate, in acest moment, prezenţa Discovery pe piaţa romanească
Nu pot sa va pun niste documente sa le vedeti, lucrurile nu-s asa simple. RCS nu e societate de binefacere, e afacere privata!
De fapt ce nu va convine mai mult? Ca nu mai e in pachetul baza sau ca nu mai e deloc. Ca e o diferenta...
PS Si ca sa nu creada cineva ca am vreun partizanat cu RCS, pot spune ca-s abonat la toti providerii RO ... plus altii. Dar sa stam stramb si sa judecam drept!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
RCS e jumatate din piata,ceea ce e mult.Eu tot nu ii sfatuiesc sa se certe cu producatorii de programe,piata romaneasca e mult prea atipica si ei se bazeaza pe inlocuirea programelor consacrate cu unele proprii.Parca au mai dat ei rateuri cu DigiFilm PPV iar altii au dat chiar faliment cu programe proprii "de calitate".Romanul vrea programe cunoscute,ieftine si proaste.
Ce vrea Discovery si ce vrea RCS e doar treaba lor,dar asa cum am spus nu e prima data si sunt cam singurii care fac circ si lasa abonatii in "bezna".Altii nu inteleg cum se descurca cu trusturile astea si nici nu ma intereseaza,dar culmea e ca se descurca.Ca o fi din cauza preturilor reale practicate pana acum fata de cele de dumping ale RCS,ca or avea intelegeri mai bune decat RCS,ca or avea nasi si cumetri pe la aia,nu ma intereseaza,la ei merg toate fara circ.
Ei lasa ca nu se cearta ci negociaza si negocierea e la final-Discovery sa accepte pachet separat pt canalele lor,dar sincer nu cred ca sunt atat de cautate.Romanul vrea ce vrea ,dar eu ca ROMAN pt doua canale Discovery in baza la care nu ma uit nu vreau sa creasca pretul bazei din cauza cursului valutar si politica Discovery.Si daca nu mai practica preturi de dumping pierd mai multi clienti decat fara Intact si Discovery si nu neaparat in favoarea concurentei ci pur si simplu multi nu isi mai permit.
hai ca nu e doar intact si discovery sa nu uitam ca a fost scos si axn crime din grila, si urmeaza altele...
Plus ca eu nu vorbesc de 2 programe Discovery,ci de 6,asta insemnand si jumatate din Extra1.Asa ca e neimportant,sa mai scoata.![]()
Sursa : http://economie.hotnews.ro/stiri-med...entru-2013.htm"In momentul de fata nu avem un acord cu RCS & RDS privind retransmisia in Romania a canalelor HBO in cablu si DTH dupa 31 decembrie 2012", a declarat pentru HotNews.ro Carmen Harabagiu, Country Manager HBO Romania. Oficialul HBO nu a precizat daca in acest moment exista negocieri pentru ca abonatii RCS/RDS sa aiba acces la HBO anul viitor.
Posibil ca si HBO va fi scos din grila...
pai daca scot si HBO inseamna ca e criza serioasa la digi
daca e asa posibil in 1-2 ani sa aiba soarta boom-ului , adicasa fie vandut altui operator
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Nu ca ar fi motiv de comparatie intre Digi si alti mari operatori dar HBO lipseste din grila multor operatori grei din Europa si nu am auzit ca nu ar baga respectivul program din motiv de criza .
Personal aprob miscarea RCS atata timp cat inlocuiesc programele scoase cu altele cu aceiasi tematica , vor sa fie distribuite sa le faca pachet separat si sa plateasca pentru ridicarea la cer . Discovery da reluari la greu si au reclame si promo mai des ca Protv , sa vedem daca se baga la pachet separat ... sa vedem daca cei 25.000 de semnatari se si aboneaza la respectivul pachet .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
eu sunt unul dintre cei 25000 de semnatari si pe mine nu ma intereseaza ce acorduri face RDS cu Discovery, pe mine ma intereseaza contractul meu cu RDS, dar oricum pt mine e tarziu acum pt ca astazi tocmai am reziliat cu rds!
HBO lipseste de la mari operatori care insa au canale de filme care dau filme mai noi decat HBO
Tu te-ai uitat la posturile digi worl si digi life? se compara cu cele de la discovery?
mie mi se par mult mai slabe calitativ decat cele de la discovery
vizionare placuta la digi , personal o sa ma uit si la altceva cat mai exista alternativa
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Pentru piata din Romania nici nu este nevoie de mai multe canale premium pentru ca nu sunt doritori .
Eu ma uit zilnic la World si Life pentru ca le am pe cablu RDS si HD se vad chiar bine .
La Discovery ma uit la varianta HD pentru ca am si abonament la Focus si nu zic ca nu este bun dar cine vrea sa faca pachet separat si sa de-a banul .
Din dorinta de a vedea si altceva mi-a luat si abonament Focus pentru a putea vedea History HD si Discovery HD ... bine ca sunt alternative![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !