Pe DVB-C au introdus TV Paprika, poate au de gand sa il introduca si pe satelit.
Nu e pe acelasi satelit...pe aceiasi pozitie orbitala sant de fapt 3 satelitii - Thor 5 ,Thor 6 si Intelsat 10-02.
DigiTv are cam toate Tp-urile pe Intel10-02 si doar unu singur pe Thor 6 iar UPC are pe Thor 5 si Thor 6.
Intel 10-02 are acoperirea mai buna in Centru Europei fata de Thor care are Centru Europei si Europa de Est (Romania) - de aia pt Focus/UPC e de ajuns o antena de 60cm fata de Digi unde ai nevoie de 80cm
Iar Intelsat a fost lansat in 16 June 2004 fata de Thor 5 - 11 February 2008 si Thor 6 - 29 October 2009
Corect, asta nu stiam... mersi de info. am mai invatat ceva.
Sa te uiti pana pe 1Martie pe 10 TV...![]()
Da' si cand o sa apara!!!!!!!
Si zic ca e ceva cu HD,dar nu ma prind ce.![]()
:
Pe CATV au intrat cele doua variante SD si HD ale canalului DIGI24 HD, tot de astazi avem si Disney Junior, oare a intrat si pe satelit?
In loc de 10tv, pe CATV scrie ca e Digi24 HD
Digi24 SD nu am gasit inca.
Si ce ai vrea sa scrie la sigla DIGI24 SD ... hai ca esti tare..sa nu mai spui la nimeni ca esti pe un forum despre sateliti !
Stimabile, cred ca e o neintelegere...
Mai exact, tu nu ai inteles ce am scris eu.
Colegul nostru de mai sus spunea ca au intrat in CATV 2 programe, Digi24 HD si cel in varianta standard, adica SD, pe car enu l-am gasit inca...
Daca il gasesti tu, te rog sa imi spui pe ce frecventa...
Ai facut o scanare automata ? Sunt ambele posturi !
Pentru evitarea problemelor in a gasi anumite programe tv se da o resetare si o sa aveti toate programele scanate corect .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !