Eu ziceam ca nu vom avea cele doua programe mai devreme de Craciun.Unul a intrat,sa vedem al doilea.
Oferta voastra de programe mi se pare cea mai buna de pe piata la ora asta,ma enerveaza conservele,bombele (de un an astept sa leg de Humax 2 un alt Humax ca sa vad pe 2 TV cu un singur abonament,si ei scot 2 conserve bagate intr-o cutie,si alea unde vor ei si cu taxa de activare),programele de umplutura (daca vor intra cele de la IKO sigur te poti spala pe cap cu ele),semnalul slab,relatia cu clientii dezastruoasa,EPG de rahat,calitatea imaginii foarte proata pe unele programe (National,Antena3,prima,etc),etc.
Acum 2 ani si jumatate m-am abonat si am instalat cateva receptoare pe la neamuri si prieteni,iar primele aventuri au fost legate de LNC-urile proaste care aveau semnal slab pe unele frecvente,antena prost gandita cu cele 4 suruburi de prindere foarte apropiate care la un vant mai puternic aplauda in draci,pierderea programelor de pe primul TP la lipsa de semnal,neinformarea oamenilor pe GigiInfo despre aparitia/modificarea programelor din lista,update de soft cu condensatorul,lipsa facturi,etc.
Si ca totul sa fie bine cei care au mai multe receptoare legate pe aceeasi antena nu se pot bucura de "Craciun".Firma asta tot timpul a gandit cu partea dorsala,iar greselile le-au platit abonatii.Acum sa-si cumpere LNC-uri duble si sa plateasca instalatori daca vreau sa-l vada pe "Mos Craciun".Bine ca pe H se introduce MusicMax,alt canal de umplutura care nu face nici macar cat U.
PS:Problemele astea le-am mai scris de sute de ori si pe site-ul vostru (stii tu care) dar majoritatea nu s-au rezolvat.Recunosc ca acum vin facturi,la abonatii noi se dau antene mai de calitate dar relatia cu clientii e la pamant,EPG-ul merge asa de 2 ani,de ce nu il scoateti de tot ca nu are rost,calitatea imaginii pe un TV mai mare e proasta,etc.

Reply With Quote