Sunt imagini care circula doar in cercul beta-testarilor si nu sunt facute publice pana nu sunt bine puse la punct . Te rog sa scrii in sectiunea dedicata imaginii RSP daca ai nelamuriri sa nu facem praf topicul acesta .
Multumesc .
Dislikes: 0
Sunt imagini care circula doar in cercul beta-testarilor si nu sunt facute publice pana nu sunt bine puse la punct . Te rog sa scrii in sectiunea dedicata imaginii RSP daca ai nelamuriri sa nu facem praf topicul acesta .
Multumesc .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Am rezolvat cu restart_spark si pe imaginea stm24 ... daca se face publica imaginea RSP_STM24 si o sa vrea @zildan sa introducem pluginul in imagine o sa fie ...daca nu ... dupa publicarea imaginii o sa pun pluginul pe site si cine are sange in instalatie il poate testa ... nu va fie teama ca Alien este un receptor solid si in afara de o reinstalare de Spark sau E2 nu se poate intampla mare lucru .
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Sa nu exageram, nu e chiar asa stabil. La mine a murit din prima, la o simpla incercare de a instala E2 (http://sateliti.info/showthread.php?...l=1#post187411). M-a ajutat si Zildan, am ajuns pana la restore cu ymodem, dar tot nu si-a revenit. Asta asa, apropos de stabilitate.
Eu nu exagerez si imi pare rau de problema ta ... eu vorbesc din experienta mea , de exemplu in perioada cand incercam sa adaptez pluginul la Alien ii faceam praff bootargs de 4-5 ori intr-o zi si trebuia sa reinstalez uneori si Spark si E2 de tot atatea ori si asta mai multe zile la rand de imi era si mie teama ca o sa crape flash-ul intr-o zi .
Din ce am citit eu si din ce am discutat cu @zildan despre problema ta este ceva ciudat acolo ... incearca sa instalezi enigma2 sau spark fara cablul serial conectat la receptor , eu am avut un asemenea incident cand degeaba tineam apasat OK ca nu trecea in boot de urgenta si nu puteam sa-i dau comanda sa treaca la scriere imagine ... pur si simplu trecea mai departe si ramanea blocat in LOAD pe afisaj si dupa ce am scos cablul din receptor a fost ok .
Stargate, am continuat discutia in alt thread, ca sa nu mai poluez thread-ul curent. Am postat acolo mai multe detalii despre problema si un raspuns la mesajul tau:
http://sateliti.info/showthread.php?...l=1#post187496