Folositil doar pentru versiunea care e facut ca altfel veti avea surprize...
Folositil doar pentru versiunea care e facut ca altfel veti avea surprize...
Daca cineva a instalat pluginul pe receptor Amiko Alien cu imagine RSP Enigma2 si a avut probleme va rog sa spuneti si retrag pluginul de la download ... personal am testat pluginul mult timp si pe mai multe imagini RSP si nu am avut probleme .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
salut
azi am avut ceva timp, si l-am incercat si eu si functioneaza fara probleme
multumim
dolce, focus,digi, DM500s, dm7000, amiko shd-8900 alien, opticum 7300CI2CX, opticum 4100TSCR, opticum 4100C, srt6355, antena 1.2Al, lnb gold quatro twin0.2, H-H strong DM2100, MREV. 2.25, SS2
stargate stai linistit la mine functioneaza de ieri si inca foarte bine
chiar ca trebuie sa multumim
este mult mai comod sa fac trecerea mai ales ca folosesc mai mult E2
Spark doar daca vreau sa vad ce a aparut nou
Incidentul avut cu pluginul a fost pe o imagine Enigma2 RSP stm24_beta , pe acest tip de imagine pluginul nu functioneaza si duce la coruperea Spark dar pe Enigma2 stm23 functioneaza bine .
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
si de unde luam beta aia?haideti mah....
Sunt imagini care circula doar in cercul beta-testarilor si nu sunt facute publice pana nu sunt bine puse la punct . Te rog sa scrii in sectiunea dedicata imaginii RSP daca ai nelamuriri sa nu facem praf topicul acesta .
Multumesc .