Results 1 to 11 of 11

Thread: Acces la 13E sau 16E.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

nici nu stie ce si cum se mananca , si tu vrei sa l inveti sa triseze..si de Craciun..

asta e din pacate mentalitatea romanilor.. de aia nu prea schimb eu cu ei..

sharing, insemna sa dai si sa primesti ceva la schimb.. daca nu vrei sa dai bani pe un card, multumeste te cu FTA urile..
    Vu+Zero4K, Offset Motor 1m

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Angry to mark21

mark21, ai auzit vorba aia, nu judeca o carte dupa coperti? Te-ai cam avantat de data asta, probabil de dragul de a posta pe forum! Daca incerci sa impresionezi pe cineva pe aici nu o face ca nu isi are rostul! In primul rand sunt dispus sa platesc pe cineva care imi poate oferi acces la share iar acela nu esti tu! Te rog frumos sa-ti stergi postarea de aici pentru ca nu isi are rostul! In al 2-lea rand, idei despre sharing am mai multe decat iti poti imagina asa ca revin la copertile cartii! Ma cunosti de undeva? Stii ce-mi poate capul? Detin un forum foarte bine pus la punct, un server de counter strike respectat de comunitatea careia l-am dedicat! Atentie!!! Am oferit un server de cs gratuit unei comunitati! Ai ideie cat costa un server de counter strike public cu 32 de sloturi? Un forum cu domeniu com, trafic si spatiu de host nelimitat, ai ideie cat costa???

Motivul pentru care doresc o linie de share de la cineva care este amabil sa-mi ofere este datorata faptului ca in Israel nu am posibilitatea de a incheia un contract cu companii din europa care ofera astfel de serviciu!!!

Cine doreste sa-mi dea acces la 13 est sau 16 est este bine venit sa-mi scrie mai jos sau sa-mi trimita un mesaj privat! xxxxxxxxxxxxxx In viitorul apropiat doresc sa cumpar un card full xxx de pe 13 est pentru a-l oferi la share xxxxxxxxxxxxxxx !
    Last edited by delta2k2; 25-12-11 at 14:22. Reason: Nu incuraja fenomenul ...