Results 1 to 11 of 11

Thread: Acces la 13E sau 16E.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Acces la 13E sau 16E.

Salut la toată lumea. Fraţilor, există cineva pe acest forum care are carduri de la 13 sau 16Est şi imi poate oferi o linie? Am tot incercat cu servere gratuite dar multe nu merg, altele sunt active 30 de minute sau mai putin. TOT ceea ce vreau sunt canalele de stiri si educative precum discovery, history channel etc. Deocamdata nu am carduri locale dar planuiesc sa cumpăr ceva carduri pentru 13 şi 16 Est. Vă mulţumesc anticipat şi vă doresc Crăciun fericit la toţi. Numai bine.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Question Vorbind de cardsharing va cer un sfat!

Am vazut cateva pagini de share pe net si sunt interesat sa cumpar deoarece... dupa cum vad eu nu am nici o sansa sa primesc de la nimeni o linie! Este vorba despre pagina xxxxxxxxx. Sunt oameni seriosi? ce parere aveti despre pachetele oferite de ei? Daca cumpar de la ei o sa pot face reshare la ce imi dau ei?

Daca am incalcat vreo regula a forumului imi cer scuze si cer sa fiu anuntat inainte sa primesc ban(in caz)! O zi buna tuturor!
    Last edited by dMd; 24-12-11 at 17:56. Reason: Spune NU sharing-ului Platit ! RSP nu incurajeaza aemenea actiuni.

Standard RSP member Florynsv's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu, astia care vand linii, nu le dau cu reshare, o sa poti vedea numai tu! Acum daca stii ceva oscam, se pot face multe manarii si cu liniilea astea fara reshare.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

nici nu stie ce si cum se mananca , si tu vrei sa l inveti sa triseze..si de Craciun..

asta e din pacate mentalitatea romanilor.. de aia nu prea schimb eu cu ei..

sharing, insemna sa dai si sa primesti ceva la schimb.. daca nu vrei sa dai bani pe un card, multumeste te cu FTA urile..
    Vu+Zero4K, Offset Motor 1m

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Angry to mark21

mark21, ai auzit vorba aia, nu judeca o carte dupa coperti? Te-ai cam avantat de data asta, probabil de dragul de a posta pe forum! Daca incerci sa impresionezi pe cineva pe aici nu o face ca nu isi are rostul! In primul rand sunt dispus sa platesc pe cineva care imi poate oferi acces la share iar acela nu esti tu! Te rog frumos sa-ti stergi postarea de aici pentru ca nu isi are rostul! In al 2-lea rand, idei despre sharing am mai multe decat iti poti imagina asa ca revin la copertile cartii! Ma cunosti de undeva? Stii ce-mi poate capul? Detin un forum foarte bine pus la punct, un server de counter strike respectat de comunitatea careia l-am dedicat! Atentie!!! Am oferit un server de cs gratuit unei comunitati! Ai ideie cat costa un server de counter strike public cu 32 de sloturi? Un forum cu domeniu com, trafic si spatiu de host nelimitat, ai ideie cat costa???

Motivul pentru care doresc o linie de share de la cineva care este amabil sa-mi ofere este datorata faptului ca in Israel nu am posibilitatea de a incheia un contract cu companii din europa care ofera astfel de serviciu!!!

Cine doreste sa-mi dea acces la 13 est sau 16 est este bine venit sa-mi scrie mai jos sau sa-mi trimita un mesaj privat! xxxxxxxxxxxxxx In viitorul apropiat doresc sa cumpar un card full xxx de pe 13 est pentru a-l oferi la share xxxxxxxxxxxxxxx !
    Last edited by delta2k2; 25-12-11 at 14:22. Reason: Nu incuraja fenomenul ...

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

fii serios, nu sterg nimic, si nu pe tine te am acuzat, si pe cel care te invata prostii..

xxxxxxxx

sufar dupa impresionari, mai ales ca sunt si gagici pe forum..
    Last edited by delta2k2; 25-12-11 at 14:23. Reason: Mai bine asa ...
    Vu+Zero4K, Offset Motor 1m

dMd
    Guest

Nu trebuie sa gasiti motive contradictorii, mai ales in seara asta

21. Sectiunea .:: Gbox CCcam Newcamd :: este in scopul efectuarii testelor de cardsharing la nivel de investigare si nicidecum pentru a viziona gratis canalele codate ale diferitilor provideri. Pastrarea acestor setari se face pe propria raspundere, conducerea forumului va recomanda sa va procurati un abonament oficial.

@jackuzzy toti au fost poate pusi in aceeasi situatie ca tine la inceput, de aia cred ca a posta la FREE este mai indicat decat sa cauti si implicit sa incurajezi o activitate mai putin agreata de majoritatea celor care sunt pasionati de lumea receptiei prin satelit. Nu cred ca e benefic sa apelezi la serverele pay, care dupa ce iti ia banii te poate lasa pe intuneric oricand fara ca sa le poti face ceva, cel mai corect este sa iti iei propriul card si atunci vei fi sigur ca vezi ceea ce platesti.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eu as fi dat ban din prima clipa doar ca a intrebat de asa ceva........dar cine sant eu!!!!!!

apropo amice,ai rabdare ca ai sa primesti si linia aia pe bani,stai linistit ca vine ea......ai rabdare ca e vb de incredere,iti dai seama ce implica treaba asta
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs up

Stai linistit ca oricand poate primi o linie care sa "cada" dupa primirea banilor, sau nu.
    Ce conteaza din "minunea" asta, ca niciodata sa nu te oferi sa platesti asemenea servicii, pentru ca inevitabil la un moment dat vei ramine cu banii dati, sau din diverse motive (ping-uri mari, internet de viteza proasta, etc...) sa ai un "produs" pe care nu-l poti folosi cum ti-ai imaginat.

Sint foarte multi care sint gata sa ofere bani pentru asemenea servicii, cei care fac testele din pasiune si studiaza comportamentul serverelor in diverse conditii, niciodata nu vor fi de acord cu acestia, si niciodata nu vor vinde linii, din contra, poate te vor "ajuta" cu vre-o linie, pe un termen sau pe termen nelimitat, doar de dragul sa poti sa incepi sa faci teste.

Nu cred ca ar trebui sa primeasca cineva BAN din aceasta cauza, mai ales in ziua de azi, mai bine i-i explicati omului ca nu e normal sa oferi ban pe experimente.

Craciun Fericit tuturor !

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

da asa e,toti experimenteaza

cand esti dispus sa oferi bani sau vb de asemenea fapte...ptr mine esti out din acest hobby

dar ma repet,cine sant eu?

viata,gandirea,faptele etc merg mai departe........vb asa spiritual
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Vad ca acest topic degenereaza incet cu incet, asa ca il inchid. Am vorbit cu omul, e un incepator si nu stie decat ce mai citeste pe forum la noi si la alti.