Eu folosesc dreamelite 3.0 ptr. ca are suport pe partea de dvb-t. Probabil cu un tuner pe USB care sa stie dvb-c ar merge si canalele pe cablu. Dar nu ma intereseaza acest aspect.
Mi-a mai placut merlin si iCSV.
Imagine perfecta nu exista.
Dislikes: 0
Eu folosesc dreamelite 3.0 ptr. ca are suport pe partea de dvb-t. Probabil cu un tuner pe USB care sa stie dvb-c ar merge si canalele pe cablu. Dar nu ma intereseaza acest aspect.
Mi-a mai placut merlin si iCSV.
Imagine perfecta nu exista.
Si eu tot Dream Elite 3 folosesc in prezent dar mie mi a mai placut Open AAF , cred ca este imaginea care iti da cele mai multe posibilitati de configurare .
pe parea de EMU este mai greu dar se poate rezolva .
In cea ce priveste partea de Mplayer pe mine ma satisface , la fel si IPTV si Youtube Player .
La fel tunerul mi se pare destul de rapid si sensibil ( dvb-s) celelalte nu am posibilitatea de a testa .
O imagine incepind de la dovnload si pina la finisare nu-it ia mai mult de 30 de minute sa finalizezi ( daca nu ti neaparat sa scanezi tu satelitii ) , pluginuri gasesti cu sutele , settinguri la fel.
Initial si eu stateam pe ganduri ce sa aleg , Giga Blue sau Sunray ( la mine numai pe tuner scrie sunray)dar nu imi pare rau ca am ales sunray pentu ca are un suort foarte bun , jucaria se misca foarte bine , are imagine si sunet foarte bun atit pe scart , rca , de hdmi nici nu mai spun.
Timeshift si Inregistrarea merg la fel de bine .
In fine fiecare alege dupa gustul si preferintele lui .
1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s
Dupa cum am zis mai multi: Sunray= DM800SE+wifi+tuner triplu.Orice merge pe DM800SE clona merge pe Sunray,doar ca pentru wifi va trebui sa instalezi driver iar pentru tuner sa adaugi diverse pentru terestru si cablu daca ai nevoie.
Sunet DTS nu merge decat pe o imagine Ferrari (care se poate pune practic pe orice clona),in rest merge cam tot pe el.Unele imagini au deja inclus plugin pentru subtitrari,altele nu,plus alte diferente intre ele.Imagine cu toate puse la punct nu exista,dar iti poti pune cam orice din TSPanel.
Daca nu vrei wifi sau tuner triplu poti lua DM800SE pentru ca nu e nici o diferenta.
: