Thanks Thanks:  4
Likes Likes:  2
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 105

Thread: Sunray4 DM800 se SR4 triple tunner ,s/c/t in one

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Pt. acest model de receiver exista vreo imagine care are cat mai putine bug-uri ?
    Adica sa se apropie ca functionabilitate cu o imaginea pt. DM 800 SE si la acest model exista mai multe variante de sim-uri ( ca la DM 800/SE )
    Vad ca pe sat-universe ies imaginii ca pe banda rulanda , comparativ cu receiverul concuretei ( GB 800 HD SE ) ?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@mario08

La acest receptor poti utiliza orcare imagine de dm800se clona care corespunde cu ssl -ul din reciverul tau.
    Fiecare imagine are buguri , indiferent ce receptor folosesti.
    Eu am intampinat mari probleme la seterile diesqc , am pozitioner cu actuator a fost foarte dificil configurarea dar odata configurat merge bine.
    In rest eu sant multumit de de acest receptor .
    Tu ce buguri ai gasit , ce nuti merge?
    1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Inca nu s-a hotarat ce receptor sa-si cumpare. Testeaza piata din cate se pare. Am dreptate mario08?

Standard RSP member zottya's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default SR4 si DM 800

Sal.Vreau sa pun in aceeasi camera un SR4 si un DM 800.Cum fac ca cele doua sa nu se deranjeze ? Exista ceva plugin cu care pot sa schimb frecventa telecomenzii la unul din ei?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

nu poti,eu cel putin nu am reusit cu un 500s si un 800se(sunray).la ale mele ,comune erau butoanele de on/off si volumul

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Daca vrei un receptor care sa mearga fara probleme iti iei original,altfel e riscul normal ca la un moment dat DMM sa ia masuri impotriva sim-urilor clona - Cunosc prb. sau in ce hal au contra atacat clonele de DM 500S
    Insa chiar si in prezent se folosesc acele clone in continuare , deci nu cred ca vor mai repeta situatia , mai ales ca "Broadcom" a divortat de ei
    La un moment dat se scria/zvonea ca vor renunta la E2 , tocmai din aceasta cauza a clonelor si a concurentei care a aparut , practic deocamdata nimic
    Oricum avand in vedere ca si concurenta si a diversificat suportul pt. E2 cred ca va fii destul de mare chiar daca DMM va renunta la un moment dat la E2