4

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
ba merge subtitrarea,wifi indiferent ce driveri am incercat nu am reusit sa ma conectez.pe sat-universe,la dm800 chat ai un tutorial cum sa faci sa mearga dts pe orice imagine sim 2.10(eu unul nu am reusit) prin telnet.evita imaginile facute de sat gr(parerea mea)
Last edited by gauloises; 14-03-12 at 17:22.
-
Membru de onoare
Cu subtitrarea nu am reusit,am revenit la Dreamelite.
Am instalat din TSPanel-SIM2 Addons-SIM2 Plugins-Wirelesslan sim2 SR4 3.2r12all si merge wifi.Merge si stream dar pe cablu,se apropie de ce vreau.
-
Am pus pe un Sunray ultimele fisiere @likra si am avut surpriza neplacuta sa constat ca nu pe toate canalele de la digi ro am semnal...
ex. tvr1,tvr2,digisport1,digisport2...
-
Membru de onoare
Scaneaza manual acele frecvente,ceva nu e in regula zilele astea pe tp-urile digi.
Inca nu sunt multumit,la ce poate un DM800SE nu gasesti imagine care sa exploateze tot.
-clar sunet DTS merge dar nu gasesti imagini decat cea pentru sim Ferarri la care trebuie sa muncesti sa o cureti de balariile lor inutile.Trebuie sa incerc tutorialul legat de DTS pe alta imagine.
-in unele imagini madiaplayer nu imi listeaza fisierele de pe stick,totusi el vede mp3 (de exemplu) si le adauga in playlist.Eu vreau sa listeze tot ca sa pot testa mkv,stie cineva ceva legat de asta?
-de subtitrari se ocupa bine grecii si plugin-ul lor pare sa fie bunicel,mai trebuie vazut cum e legat de caracterele noastre
-pe Sunray wifi se conecteaza greu dupa restart
-stream in retea merge dar de ce nu pe toate pc-urile .... ?
-youtube player pare sa fie in regula
-restul legat de receptia sat nu e problema
-
Standard RSP member
@mvbl: Poti te rogi sa publici frecventele UPC cablu? Urmeaza sa merg la un prieten sa scanez reteaua si nu stiu frecventele. De asemenea, e vreo sansa pentru o linie de undeva? Multumesc!
-
E putin contradictoriu ceea ce afirmi :
- Pe sim 2.10 nu merg imaginile noi
- Primul atrage pentru ca merg imaginile noi,dar si cele vechi
Prin Primul sa inteleg ca este vorba de Sunray si nu de sim-ul 2.10 ?
Atunci pe ce vers. de sim merg instalate atat imaginile noi , cat si vechi pe Sunray ( daca nici cu sim 2.10/ferrari nu merg imaginiile noi ) ?
-
Folositi cu incredere img Merlin3 cu driver de tuner 1.03b nu folositi driver de tuner 1.04 deoarece nu merge bine pe cablu. Stabilitate si zapping foarte bune, niciodata nu crapa.
Aici este img de o folosesc de 5 luni.
Din TSPanel luati ce aveti nevoie cam,plugin, etc...
-
Standard RSP member
mario,pe sim 2.10 nu merg imagini oe2,a iesit de curand un nou tip de sim(a8e parca) cu ajutorul caruia poti baga imagini oe2 cat si imagini originale.la noul tip de sim nu poti baga parca imagini facute pt sim 2.10
-
La noul tip de sim a8p nu poti pune decat img pentru originale, daca pui img de clona crapa receiverul si il readuci la viata foarte greu.
Asta am gasit pe un site unde se vinde noul card a8p Note:For this box just support the original software from Dm website , so please don't mix the software in the box , and flash the OEM software again ,it will make the box die !
-
Membru de onoare
A8P e primul despre care am vorbit,e bun pentru ca merg imaginile noi dar nu se stie ce viitor are.Cine vrea sa isi ia receptor cu acel sim e alegerea lui,nu iti garanteaza nimeni ca va merge ca cel original,cu toate ca deocamdata merge.Nu recomand nici unul din sim-uri ca nu vreau sa fiu criticat mai tarziu,fiecare isi alege singur.
Sim2 a avut cel mai bun suport,dar momentan nu mai dau nici un semn de viata.
Daca vrei un receptor care sa mearga fara probleme iti iei original,altfel e riscul normal ca la un moment dat DMM sa ia masuri impotriva sim-urilor clona.