Costica, parerea mea este sa cumperi 2 receptoare; pui cate 30 de linii pe fiecare si ramai si prieten cu toata lumea.
Dislikes: 0
Costica, parerea mea este sa cumperi 2 receptoare; pui cate 30 de linii pe fiecare si ramai si prieten cu toata lumea.
Iti dai seama ca nu am peste 50 de linii si nici nu o sa am vreodata ca sunt mai lenes
Tunerul e cum s-a scris mai sus,nu am avut timp de prea multe teste dar altfel imi place cum se misca.Merge fara probleme Youtubeplayer si Mediaplayer-ul ruleaza filmele avi cu sub.
Practic e exact clona de DM800SE cu un altfel de tuner si un wifi adaugat pe slotul USB intern.
:
Ma bag si eu in discutie ... mkv-uri cu sunet DTS si subtitrare inclusa stie sa redea fluent ?
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
am reusit!!!dts downmix merge cu openblackhole
UPC cablu merge configurat pe sunray4 pe dvb-C?
A incercat cineva?
Multumesc
Intrebarea este daca merge sa bagi frecventele poti sa vizionezi programele de la UPC Digital? Eu zic ca nu !
Pune link cu imaginea ca eu nu am gasit vre-una pe care sa mearga mkv cu sunet DTS.Altfel am testat 5-6 imagini pentru clone DM800SE/Sunray si pe unele mergeau mkv cu subtritare,fara diacriticele tz si sh (nu ma injurati),iar pe altele nici macar nu imi listeaza ce am pe stick.Altfel video ruleaza brici,testat si avi.
Alte probleme:
-nu pot face stream in retea nici cu Dreamstream nici in webif
-nu imi merge wifi la Sunray,e drept ca nu am testat Dominca dar pur si simplu nu se conecteaza la router cu toate ca vede SSID-ul retelei
-nu am reusit sa scanez terestru,poate nu aveam semnal suficient,nu am avut timp si cu ce altceva sa testez antena
Parti bune:
-merge youtube player
-merg filmele fara dts cu subtitrare cu tot
-cu o varianta DreamElite am setat foarte simplu USB ca HDD si pot face inregistrari lejer pe stick fara sa pun hdd zgomotos
-merge fara probleme backup cu TSFlashBackup,versiunea pentru SSL-ul imaginii
-boot mult mai rapid decat la 800
Cei cu clone DM800SE care folosesc imagini cu SSL84 sau mai sus poate au idei legat de problemele nefunctionale.Am inteles ca stream-ul in retea ar fi cu probleme pe ultimele imagini cu drivere/ssl mai noi.
Last edited by zmeura; 12-03-12 at 21:45. Reason: Una-alta.:)
:
Merge streamul cu dreamstream (eu fac cu versiunea 0.4.0 ) debifeaza autentificarea din webinterface si pe http si pe https
Merge si wifi, scoate cablul de retaea si inchide lan, trebuie sa mearga
la terestru nu ai semnal suficient, merge foarte bine vezi setarile de tuner si scanare
eu folosesc nemesis 2.5
Last edited by delta2k2; 13-03-12 at 00:09. Reason: Regula 12 : Quote inutil
Pt. acest model de receiver exista vreo imagine care are cat mai putine bug-uri ?
Adica sa se apropie ca functionabilitate cu o imaginea pt. DM 800 SE si la acest model exista mai multe variante de sim-uri ( ca la DM 800/SE )
Vad ca pe sat-universe ies imaginii ca pe banda rulanda , comparativ cu receiverul concuretei ( GB 800 HD SE ) ?
@mario08
La acest receptor poti utiliza orcare imagine de dm800se clona care corespunde cu ssl -ul din reciverul tau.
Fiecare imagine are buguri , indiferent ce receptor folosesti.
Eu am intampinat mari probleme la seterile diesqc , am pozitioner cu actuator a fost foarte dificil configurarea dar odata configurat merge bine.
In rest eu sant multumit de de acest receptor .
Tu ce buguri ai gasit , ce nuti merge?
1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s
Daca vrei un receptor care sa mearga fara probleme iti iei original,altfel e riscul normal ca la un moment dat DMM sa ia masuri impotriva sim-urilor clona - Cunosc prb. sau in ce hal au contra atacat clonele de DM 500S
Insa chiar si in prezent se folosesc acele clone in continuare , deci nu cred ca vor mai repeta situatia , mai ales ca "Broadcom" a divortat de ei
La un moment dat se scria/zvonea ca vor renunta la E2 , tocmai din aceasta cauza a clonelor si a concurentei care a aparut , practic deocamdata nimic
Oricum avand in vedere ca si concurenta si a diversificat suportul pt. E2 cred ca va fii destul de mare chiar daca DMM va renunta la un moment dat la E2
stargate,nu stie,cica nici nu o sa stie.clonele cu sim ferrari se zice ca "stie"
Mersi frumos de raspuns ... asta este , nu le poti avea chiar pe toate .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !