Pai asta am fost de cand ma stiu, ce tea inpuns sa te faca sa crezi ca sunt unu care dau din gura si asa si pe dincolo la a produce si rezolva cate ceva. Sunt om care am facut ceva, parca i-mi vad rezultatele dar si banii facuti pe tema asta numita electronica.
Omule bun, lasa ca nu parabolica aia de 1.6m era cheia ci semnalul ca era parsiv rau. Gandeste-te ca nu ma pus gaia sa ma filmeze unu cand eram cu antena de gigi tv in carca si mobilul legal cu soci de lnb si cum artam cand cautam cu lingurita sau cu beculetu semnalul gsm pe coclaurii aia!
Era prea de cacao, dar si jenant. Bine ca imi spui de acele antene yagi, o sa ii spun omului ca ia o antena de la unu care o avea pe canal 60. Sa o piguleasca so recalculeze si sa vedem ce iese la 900mhz. Nu uita ceea ce spui VEI VEDEA, de data asta, orice se pune in practica. Nu ma dau dupa degete! Spun afirmatii ca tine sa nu zici ca nu citesc ce scri pe forum.
Pe final de gand de-al tau, nam ce sa i-ti mai zic decat ca pro fm 102.8 in unele zone e receptionat oriozntal mai tare decat ce vine pe vertical, rasucindu-te precum titirezul la 360°. zona isi spune cuvantul , nu uita ca am artat spatele casei si pieptiul ala atat de abrupt care e la distanta de maxim 16m de casa, adica acela care iti tavaleste si terfeleste toooot in materie de rf. Dam si detaliu , pe 102.8 in zona cu parabolica cea mare, pe orizontala pro fm are 33dB si verticala are undeva spre 28dB! De ce?
Sau stai, actualitatile 105.3 vin pe OBLIC mai tare ca orizontal. Adica undeva la 37dB oblic fata de 34 pe orizontal si 30 pe vertical.
Nu uita ca am analizat gram cu gram , zona cu zona, si bucata cu bucata curtea lui.
Forumisti, iata filmarea live cu zonele care sunt bune , recomadate de cei din zona.
http://www.youtube.com/watch?v=PNKI5EOvgi8
Ganditi, sunt cateva zone unde merge treaba si cateva unde nu poti sa faci mai nimic.
Iata si legatura cate ce mai reception e pe fm in jud prahova si buzau :
http://sateliti.info/showthread.php?...ahova&p=186692

Reply With Quote