Nu intrebuintez handucccam, am flycccam pe ss2 cu altdvbexyusat ma uit pe comp. Acuma am inteles ce zici tu, o sa fac teste cu un sarb sa vad cum merge. Dar mentionez ca acasa am UPC internet iar la serviciu RDS (din pacate).
Nu intrebuintez handucccam, am flycccam pe ss2 cu altdvbexyusat ma uit pe comp. Acuma am inteles ce zici tu, o sa fac teste cu un sarb sa vad cum merge. Dar mentionez ca acasa am UPC internet iar la serviciu RDS (din pacate).
Software & Drivers
Software-Version 1.3 (incl. DVBViewer TE2)
Publish date: 13.07.2009
List of bugfixes/improvements
- expanded list of supported CAMs
- improved addressing of multiple SkyStar HD 2 devices installed in one PC
languages:![]()
Download (40,91 MB)
intrebare intrebatoare:
dvbviewer pro nu merge cu emubox? nu vede .dll in directorul plugins sau se pune in alt director?
mersi.
Pt. a functiona pluginurile in DVB Viewer PRO, trebuie pus SoftCSA, care contine cateva fisiere si un director MDPlugins, iar pluginurile obisnuite se pun in acel MDPlugins nu in Plugins simplu.
DM800 + DM3800 + Inverto + ceva offset alb + CCCam
sa traiesti nea saturn
Nu reusesc ca scanez in dvbviewer(pro) transponderii S2; este bifat dvb-s2 device has ci module.
in dvbdream merg fara probleme cu aceiasi transponderi .ini
Care ar fi solutia?
mersi.
Transponderele de tip S2 in fisierele .ini sunt terminate cu S2, pe care dvbviewerul nu prea stie ce sa faca cu ele (nu le interpreteaza corect), trebuie modificat putin fisierul asa fel incat sa para identic valorile din fisier, indiferent ca e S sau S2 (cu un simplu replace in notepad).
Intr-un forum scria ca toate "S2" -urile cineva le-a schimbat in "5" si apoi a functionat.
DM800 + DM3800 + Inverto + ceva offset alb + CCCam