Results 1 to 15 of 153

Thread: SkyStar HD2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: SkyStar HD2

Salut!Folosesc Prog DVB 6.05 Pro iar daca citeai cu atentie mai sus-ORF in 720p-ai fi remarcat ca doar cu versiunea PRO il puteam viziona.Microsoft .NET Framework Version 2.0 o folosesc deoarece placa video ATI 4850 o cere la instalarea driverului iar sistemul de operare XP SP2 e singurul care "s-a inteles" cu placa.Cunosc problema CyberLink,PowerDVD7,Filtre etc.cu care ma descurcam de minune la SS2 si toate programele 720p erau ok...in schimb la SS HD2 trebuie incercat pana-si pierde "utilizatorul"rabdarea!!!2 zile am incercat sa scanez ArteHD ,AnixeHD... se bloca Prog DVB-ul si nu mai puteam vedea nimic=>restart PC! O sa incerc sa pozitionez mai bine antena ,poate sunt mai pretentioase la semnal.

Standard RSP member saturn's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Arte HD in primul rand eu as incerca cu DVBViewer Technisat Edition (cel de pe CD-ul primit la placa), ca oricum aceasta televiziune este FTA pe Astra. Chiar daca nu stie multe acest program, dar macar merge foarte bine pt posturle gratuite, pentru test cred ca e bun.
    DM800 + DM3800 + Inverto + ceva offset alb + CCCam

Golden Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu e vina technisat pentru updateuri.....ei au facut driverele , mai departe cine face softu e treaba lui, incearca si altceva decat progdvb si vei vedea ca e unul dintre cele mai naspa programe de acum....la functionalitate , stabilitate etc....

legat de maturitatea placii......ia ss2 pune BDA ia SS HD2 si pune BDA sa vedem care se comporta mai bine, ss hd2 se comporta mai bine, faci niste comparatii si tragi niste concluzii fara acoperire...

nu inteleg ce la ss2 faceai si nu e tot una ca si cum ai face la fiecare placa
    "2 zile am incercat sa scanez ArteHD ,AnixeHD... se bloca Prog DVB-ul si nu mai puteam vedea nimic=>" frate tu ai auzit si de alte programe?!!!!!!!!!!!!!!!!
    ss2 iti mergea superb fiindca era vazuta ca un adaptor de retea, ss hd2 nu mai e asa, ceea ce in timp sa dovedit a fi mai bine, fiind similar unui driver universal.
    sunt curios sa vad defectiunile , contacteaza-ma pe yahoo:resofty
    si vom posta apoi concluziile si rezultatele...

Standard RSP member melting's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Driver nou .....SkyStar HD2

SkyStar HD2 si Skystar USB 2 HD CI

http://www.skystar-2.com/drivers.htm

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default SkyStar HD2

SALUT....ma poate ajuta si pe mine cineva sa configurez un cccam pe skystar hd2....pe altdvb m-ar interesa....multumesc anticipat!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

pai cccam nu merge pe ss decat daca ai tu un serv de cccam sau iti da cineva o linie
    poti studia pe pagina principala a dvb cards,nu pot da link sant prin proxy,insa parerea mea e ca nu merita osteneala
    1 ar fi ca nimeni nu prea iti va da o linie de a moca
    2 daca vei folosi acele softulete ptr ss vei observa ca nu ai continuitate in vizionarea prog,adica nu tine mult

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@laleauaneagra tre sa te constrazuc putin.
    La serviciu am un ss2 normal nu HD si cccam (prin flycccam) merge brici, nu am intreruperi si vad destule (linia o am de la mine de acasa din DM). Cu placa ss2HD nu am incercat dar nu vad de ce nu ar merge.

PS. ma uit prin altdvb facut de damirsat luat de pe exyusat.