De vina nu sint fotbalistii, de vina sint aia care le dau bani fara sa merite...
Habar nu au sa dea cu piciorul in minge dar joaca la Steaua, ca e unchiu impresar...
daca jucatorii ar pune suflet la ce inseamna numele echipei Steaua pt Romania, nu ar conta numele antrenorului. De vina este clasa fotbalistica romaneasca , care sa vazut cu bani garla de la 18 ani si se crede dumnezeu pe pamant
prea multi bani pt nimic
De vina nu sint fotbalistii, de vina sint aia care le dau bani fara sa merite...
Habar nu au sa dea cu piciorul in minge dar joaca la Steaua, ca e unchiu impresar...
Măcar dacă nu ar avea țara noastră resurse mai ziceai dar sunt atitea milioane de oameni și ei cumpără semivedete in devenire,de afară...
Alo! Mutati offtopicul de aici.
@zappa si eu cred că ar trebui schimbat titlul topicului,nu-ți dau exemple găsesti tu ceva,apropo de meciul de azi,sibienii mei le-a tras-o Vasluiului cu 3-0 ...
Pai topicul a fost deschis anul trecut; cand echipele din divizia lu' mitica se gandeau la carnati.
Sibiul are echipa in A? Parca era pe undeva prin seria 2a a diviziei B. Cu ce performante se lauda unii!!!!
Vointa Sibiu si cu CFR Cluj era sa faca o surpriza dar un fluieras cu IQ aproape de zero le-a anulat un gol valabil de parca te uitai la cascadorii rasului ..a ramas in istoria arbitrajului romanesc faza: portarul se impiedica si scapa mingea si primeste gol iar centralul fluiera ca cica a fost faultat portatul(nici nu stiu daca ala mai fluiera pe undeva....poate dupa gagici )
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Aseara eram la o "sedinta" cu beri in fata.Noroc ca Antena 1 era scoasa de pe conserva existenta acolo in functiune,altfel probabil zburau sticle goale catre tv-ul ala.![]()
: