zvonurile au fost cu cccam si opticumul cu retea , credeam ca merg fara alt device .
Toate versiunile de receptoare Opticum, Globo, Yumatu si mai cateva clone prin calculator si cu soft adecvat te poti conecta la Gbox.
Eu am incercat Yumatu MX+ si merge fara problema.
Cccam nu am incercat findca principiul la el este, cateva persoane primesc tot de la toti care fac share, iar restului ce ajunge.
zvonurile au fost cu cccam si opticumul cu retea , credeam ca merg fara alt device .
Salutare, am si eu o intrebare pentru cei care se pricep la acest receptor la partea de sharing pe ethernet, am reusit sa il leg la un server newcamd, decodeaza dar numai pret de 20 - 30 secunde dupa care ingheata imaginea, daca comut de pe un canal pe altul isi revine si merge tot acelasi interval de timp. Receptorul are ultimul soft de la truman, iar net primeste de la un router, merci.![]()
Salutare, a reusit cineva sa lege receptorul acesta de un server cccam de pe dream? Eu am reusit doar pe newcamd sa il fac sa mearga, ca sa ia key de pe cardul local al dreamului. Daca stie cineva cum ar trebui setat pentru cccam as fii recunoscator si daca receptorul este capabil sa ia key de la cardurile virtuale sau se limiteaza la cardul local, multumesc.
imi da o eroare .... 1203 ... am incercat toate versiunile de pe truman.... cu toate imi da eroarea asta..... voi ce avupgrade folositi pe 7100cxe? pe truman vad ca sunt mai multe....AVUpgrade_ST51XX_2MB AVUpgrade_ST51XX_4MB ..... care este cea buna?
RESOLVED:
AVUpgrade_ST51XX_4MB_ver CU globo_5119_cool_net_2.4.36_all.dld
Last edited by vardic; 02-06-08 at 12:08. Reason: RESOLVED
Ti-am scris si in PM .. folosesti varianta de 4M la AVUpgrade si 5119_cool_net2.4.36 la soft ! Softul il gasesti la 5119NET !
Succes !
Sunt intr-o mare nelamurire cu 1 Opticum 7100CXE!!!
Mai exacte vorba de partea de retea conectare la net !!L-am conectat prin router , am configurat un server depe freecardsharing dar cand dau info+butonu albastru intr-a serveru x si scrie:
connecting to server x
SYNC_SENT.
Connection Closed
Vreau sa testez doar serverele astea gratuiteva rog sa ma ajutati cei de aici care va pricepeti.Conversiile host in ip le-am facut cu 3w.hcidata.info/.Am remarcat ca majoritatea serverelor sunt din zona araba chiar si din egipt etc!Va rog sa-nmi dati ceva linkuri pt servere mai apropiate .
Va multumesc anticipat!!
nimeni nu stie nimic?
trebuie sa fac port forward la router?
Salut
Daca nu ma insel exista un tutorial pe net cum pui in share acest tip de reciver.
Nu am voie sa scriu link extern si asa ca nu te pot ajuta decat cu o idee.
w.sat-ulc.eu cred ca daca scriu asa nu postez link extern.
inca nimic astept 2 maini de ajutor![]()